Koçtaş da 'Bukoli' dedi

Koçtaş, Borusan Holding'in yeni nesil teslimat modeli Bukoli ile önemli bir işbirliğine gidiyor.

Koçtaş da 'Bukoli' dedi

Tüketicilerin evleri, ofisleri, bahçeleri kısaca tüm yaşam alanları için ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi tek bir çatı altında sunan Koçtaş ile Türkiye'nin yeni taşıma modeli Bukoli aynı projede buluştu. anlaşma kapsamında Koçtaş'ın internet mağazası koctas.com.tr 'den özellikle batarya, dekorasyon ürünü, makyaj kutusu, avize ve bahçe aksesuarı gibi ürün gruplarında alışveriş yapanlar, Bukoli ile İstanbul'un 33 ilçesindeki 600'den fazla teslimat noktasından siparişlerini alabilecek.

Bukoli, 'Daha güzel evler, daha güzel hayatlar' vizyonuyla 30 binden fazla ürünü tüketicilerle buluşturan Koçtaş ile gerçekleştirdiği bu önemli işbirliğiyle sektördeki konumunu daha da güçlendirmiş oldu.

''Sen kolini değil, kolin seni beklesin' sloganıyla yola çıkan Bukoli, siparişleri ev ya da iş adresinin yerine Bukoli noktası olarak seçilen mahalle esnaflarına ya da Bukolimatik'lere yönlendiriyor. İnternetten alışverişini yapıp, teslimat modeli olarak Bukoli'yi seçenler, istediği zaman seçtiği Bukoli noktasına uğrayıp siparişini kolayca teslim alabiliyor.

Okuyucu Yorumları