Kodak'tan güç adaptörü açıklaması

Kodak, Avrupa kaynaklı güç adaptörüyle ilgili bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

Kodak'tan uyarı!

Kodak, basın mensuplarına gönderdiği açıklamada; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Kodak Dijital Fotoğraf Çerçeveleri ile birlikte sunulan Avrupa kaynaklı güç adaptörüyle ilgili olarak açıklama yaptı. Kodak'ın basın bildirisini şu şekilde:


Eastman Kodak Company olarak, İngiltere ve İrlanda hariç Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Kodak Dijital Fotoğraf Çerçeveleri ile birlikte sunulan Avrupa kaynaklı güç adaptörüyle ilgili olarak kullanıcıları bilgilendirmek istiyoruz.

Az sayıda kullanıcının, Kodak Dijital Fotoğraf Çerçeveleri ile birlikte sunulan güç adaptörünün prizle teması sırasında yaşadığı arıza sorunu nedeniyle önlem mahiyetinde kullanıcılarımızı bilgilendirmek istiyoruz. Adaptörün arızalı olduğunu düşünen kullanıcılar, gerekli önlemi alarak cihaza giden elektriği kesmelidir.

Tüketici güvenliği ve memnuniyetine verdiğimiz önem gereği, Türkiye'deki kullanıcılarımızı bu konu hakkında bilgilendirmeyi uygun gördük. Bu olası sorundan etkilenen kullanıcılar, ücretsiz adaptör değişikliği için Kodak'a başvurmalıdır.

Kullanıcılara yönelik bilgilendirme, yalnız Kodak Dijital Fotoğraf Çerçeveleriyle birlikte sunulan Avrupa kaynaklı güç adaptörü için geçerlidir; diğer Kodak ürünleriyle hiçbir ilgisi yoktur.

Daha fazla bilgi ya da adaptör değişikliği talebi için 00800448827073 veya [email protected] aracılığıyla ya da Kodak'ın web sitesini (www.kodak.com/go/notice) ziyaret ederek Kodak müşteri hizmetleri ile temas kurabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları