Kodak yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazır!

Fotoğraf devi Kodak, yeni bir akıllı telefonla bir kez daha kullanıcılarının karşısına çıkıyor!

Fotoğraf devinden yeni telefon geliyor!

Kodak, fotoğraf dünyasının önemli markalarından biri olmasının yanında, aslında akıllı telefon kategorisinin de yabancısı değil. Geçtiğimiz sene CES 2015 fuarında ilk akıllı telefonunu tanıtan Kodak, kameranın olmadığı bir akıllı telefonun artık düşünülemeyeceği düşüncesiyle bu alana yönelmişti. Şimdiyse bunun devamını getirmek istiyor haklı olarak.

Kodak'ın resmi internet sitesinde görünen ve twitter hesabında paylaştığı görselde, yeni akıllı telefonun güç butonu üzerinde Kodak logosu dikkat çekiyor. Hemen yan tarafında da 20 Ekim 2016 tarihini görebiliyoruz.

Kodak'ın yeni akıllı telefonunda ne gibi özellikler bulunacak şu an bilinmiyor. Tanıtım tarihinin bu kadar yaklaşmasına karşın sır gibi saklanan yeni telefon, selef model IM5'in üzerine ne gibi yenilik getirecek hep birlikte göreceğiz.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Kodak IM5'i hatırlayacak olursak, telefonun orta segmentin bir üyesi olduğunu söyleyebiliriz. Kodak IM5'te 5 inç boyutunda bir ekran ve 13 megapiksel çözünürlüğünde bir arka kamera mevcuttu.

Okuyucu Yorumları