Kodak’tan Dijitalseverlere Özel Paket

Kodak, dijital fotoğrafçılığa ilgi duyanlar için, Kodak EasyShare CX7330 dijital fotoğraf makinesi, Kodak EasyShare printer dock ve 10 fotoğraf kağıdından oluşan eksiksiz bir paket sunuyor.

Kodak’tan Dijitalseverlere Özel Paket

Kodak, dijital fotoğraf sevenlere yaratıcılıklarını göstermeleri için yepyeni bir fırsat sunuyor. Kodak EasyShare CX7330 dijital fotoğraf makinesi, Kodak EasyShare printer dock ve 10 fotoğraf kağıdından oluşan komple dijital fotoğrafçılık paketinin fiyatı, 378$+KDV olarak belirlendi. Evde baskı almayı tercih eden tüketicilere Kodak kalitesinde hızlı fotoğraflara sahip olma imkanı veren bu hazır paket, Kodak Express satış noktalarında, Yapı Kredi Worldcard sahiplerine 8 taksit imkanıyla sunuluyor.

3,3 MP çözünürlüklü ve 3X optik zoom’lu Kodak EasyShare CX7330, tek bir tuşa dokunarak profesyonel kalitede fotoğraflar çekmeyi sağlıyor. 16 MB dahili belleği bulunan ürün, video ve ses özelliklerine de sahip. Pil hariç 175 gr. ağırlığındaki CX7330 ile çekilen görüntüleri, Kodak EasyShare makine ve baskı birimlerini kullanarak anında paylaşmak ya da basmak mümkün.

Tek dokunuşla 10x15 cm ebatlarında fotoğraf basma imkanı veren Kodak EasyShare printer dock ile 90 saniyede baskı alınabiliyor. Bilgisayarla ya da bilgisayarsız kullanılabilen cihaz, su ve kir geçirmeyen, ömür boyu dayanıklı baskılar üretiyor. Ayrıca, günlük yaşamda ve gezilerde portatif kullanım rahatlığı sunuyor.

Günlük fotoğraflar için kaliteli görüntü imkanı veren Kodak fotoğraf kağıtları, tüm inkjet yazıcılara uyum gösteriyor. Kolay yükleme için her iki tarafına da baskı yapılabilen bu kağıtlar anında kuruyor.

Okuyucu Yorumları