Kodlama bilmeden cep uygulamanızı yapın!

Hiç kodlama bilmeden mobil uygulama yaparak, kendi içeriğinizi cep ekranına getirmek çok kolay!

Kendi cep uygulamanızı yapın!

Sanırız programlamayı öğrenerek istediğimiz uygulamaları geliştirmek birçoğumuzun hayali. Ancak hepimizin bu zahmetli iş için ayıracağı zamanı bulunmuyor. Yine de çok az veya hiçbir kodlama bilgisine sahip olmaksızın uygulama geliştirmeniz mümkün.

Infinite Monkeys adındaki web tabanlı araç, kendi akıllı cep uygulamanızı geliştirmenize izin veriyor. Uygulama geliştirerek Android ve iPhone platformlarında paylaşabileceğiniz Infinite Monkeys'de kaynak koduyla uğraşmanıza hiç gerek duymuyorsunuz.

Infinite Monkeys'in grafiksel arayüzü, uygulamanıza Twitter, YouTube, Flickr gibi sosyal ağ sitelerinden içerik eklemenize izin veriyor. Web tabanlı uygulamalar, Angry Birds gibi gelişmiş uygulamalarla tabi ki karşılaştırılacak düzeyde değiller, ancak spor takımları, okullar, müzisyenler ve içeriklerini özel veya herkese açık olarak paylaşmak isteyenlerin işini fazlasıyla görebilir.

Infinite Monkeys, üç farklı platform modeli sunuyor ve bunların değeri ücretsizden 499 dolara kadar çıkabiliyor. Ancak çoğu kullanıcı için HTML5 tabanlı, reklamlı web modeli yeterli olacaktır.

Uygulamanızı oluşturun

Uygulamanızı oluşturun

Uygulamanızı oluşturun

Infinite Monkeys'in sunduğu adım adım uygulama oluşturma süreci sayesinde bir saatten kısa bir sürede cep uygulamanızı oluşturabilirsiniz (İnternette bir miktar içeriğinizin bulunması şartıyla).

Web tabanlı bir platform kullanmanın en iyi tarafı, onu blog siteniz yoluyla, YouTube kanalınız ile veya fotoğraf paylaşma sitelerinden güncelleyebilmeniz.

Infinite Monkeys, sürükle bırak özelliğini destekliyor. Öncelikle uygulamanıza bir isim veriyorsunuz ardından gizlilik ayarlarını seçiyorsunuz. Uygulamayı isterseniz parola ile koruyarak sadece istediğiniz kişilere açabilir veya herkese açık hale getirebilirsiniz.

Arka plan, açılış resmi, metinlerde kullanılan yazı tipi renkleri gibi öğeleri düzenlemeniz mümkün.

Sitenizin çekirdek içeriği, uygulamayı yayınlama

Sitenizin çekirdek içeriği, uygulamayı yayınlama

Sitenizin çekirdek içeriği

Uygulamanızın çekirdek içeriği, haberlerden ve blog siteniz gibi üçüncü parti beslemelerden oluşuyor. Infinite Monkeys'deki ek içerik modeli, kitaplar, müzikler, yiyecek ve içecekler, etkinlikler, spor ve konum hizmetleri gibi içerikler de sağlayabiliyor.

Uygulamanızı istediğiniz zaman "Preview App" düğmesine tıklayarak önizlemeniz mümkün.

Uygulamayı yayınlama

Infinite Monkeys'in ücretsiz sürümü, uygulamanızın HTML5 sürümünü web'e hemen yerleştirmenize izin veriyor. Bu sayede web'e girebilen herhangi bir akıllı cep, uygulamanıza erişebiliyor. Uygulamanız reklam destekli olduğundan, Infinite Monkeys onu sunucularında ücretsiz olarak saklıyor.

Okuyucu Yorumları