Koltuk derisinden iPhone 6 kılıfına!

Otomobil devi Tesla'nın iPhone 6 için ürettiği kılıfların çok farklı bir özelliği var!

Tesla'dan iPhone 6 kılıfı!

Tesla, iPhone 6 için kullanılmayan koltuk derisinden kılıf üretti. Yeni kılıflar çevre dostu olması ve kaynakların yeniden kullanılmasını desteklemesi sebebiyle ilgi çekiyor.

Bir marka olarak Tesla Motors'un "kaynak bilinci" konusunda isim yaptığı söylenebilir. Şirket bu felsefesini elektrikli otomobillerden akıllı telefon aksesuarlarına da taşıyor. Tesla resmi olarak iPhone 6 ve iPhone 6 Plus telefon kılıflarını lisans altına alırken, firma lüks araba modellerinin koltuklarında kullandığı deri parçalarını kullanarak israfın önüne geçmeyi planlıyor.

Tesla'nın geri kazanılmış deri materyalden yapılmış kılıflarının fiyatı 45 dolardan başlarken, iPhone kullanıcılarına arabalarının bir kısmını her zaman beraberlerinde taşıma imkanı sunacak. Tabi lüks bir arabanız varsa...

Radyo frekansı ile tanımlama (RFID) teknolojisine sahip modelin fiyatı ise 50 dolar olarak belirlenmiş. Tamamı geri dönüşümden elde edilmese bile şirketin diğer aksesuarlarına online mağazasından ulaşabilirsiniz. Bunların arasında "sürdürülebilir kaynaklar"dan elde edilmiş alpaka yün atkı da bulunuyor.

Okuyucu Yorumları