Kolye ucu, küpe gibi bir aksesuar ama USB

Dünyanın en küçük USB belleği, Swarovski taşlarla süslü, çok hızlı veri aktarıyor ve Türkiye'de

Küpe mi? USB bellek mi?

Kullanıcılarına standart bir USB bellek kullanımının yanısıra şık tasarımıyla mücevher olarak kullanma imkanını da vaat eden MyMemoria markalı USB bellekler Türkiye pazarında satışa sunulmaya başlandı.

Güney Kore kökenli USB Bellek markası MyMemoria'nın Eylül 2009 ayında Doyuk Ticaret tarafından Türkiye pazarında satış ağı kurulmaya başlandı. MyMemoria USB belleklerin aynı kategorideki benzerlerinden en önemli özelliği ise dış görünüşü.

MyMemoria ürünlerinin her bir modeli mücevher olarak tasarlanmış. Ürünler tek başına anahtarlık ya da cep telefonuna takılarak aksesuar olarak kullanılabildiği gibi, erkekler ve kadınlar için kolye ucu, bileklik hatta küpe olarak da kullanılabiliyor. Çoğu MyMemoria USB bellek modelinde çeşitli sayılarda Swarovski taşları bulunuyor.

2 ila 32 Gb arasında kapasite...

2 ila 32 Gb arasında kapasite...
Veri transfer hızı büyüklerini aratmıyor

Doyuk Ticaret Genel Müdürü Engin Doyuk, MyMemoria ürünlerinin etkileyici dış görünümlerinin yanısıra veri transfer performanslarını da anımsatarak "MyMemoria ürünleri ilk bakışta sadece dış görünüşe odaklanılarak tasarlanmış ürünler olarak görünebilir ancak MyMemoria kullanıcıları satın aldıkları ürünlerden dayanıklılık ve teknoloji açısından da çok memnun kalacaklar." şeklinde konuştu.

MyMemoria USB Bellek ürünleri Chocolate, Chess, Swarov, Crown, Sunny, Timeless, Cross, Kiss, Snowy, Dew84 isimleri ile adlandırılan 10 farklı modelden oluşuyor. Ürün 2GB ile 32 GB arasında değişen kapasite seçenekleri sunuyor. Ürünler "Chip on Board" teknolojisi ile NAND-FLASH olarak üretiliyor. Veri transfer hızı okumada 32MB/s yazmada ise 10MB/s boyutlarına ulaşabiliyor. Su geçirmez nitelikte üretilen MyMemoria USB bellekler Ready-Boost, Password-Protection, USB Booting gibi teknolojileri de destekliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları