Komşunuz Microsoft olsa ne düşünürdünüz?

Microsoft rakiplerine göz açtırmamakta kararlı: Şimdi de Apple mağazalarına komşu mu olacaklar?

MS Apple'a komşu oluyor!

Apple Store'ların dünya üzerinde çoğaldığı, Apple'ın pazar payını büyüttüğü gözle görülebilir bir gerçek; fakat kimileri de bunu sessizlikle karşılamıyor.

Microsoft'un perakende satış yapmak için açmayı planladığı mağazası hakkında daha önce sizleri bilgilendirmiştik. Yeni gelişmeler gösteriyor ki Microsoft dişli bir rakip olacak!

Microsoft COO'su (Chief Operating Officer) Brain Kevin Turner, Apple'a komşu mağazalarını bu sonbaharda açacaklarını belirtti. Ama burada gözden kaçmaması gereken bir kelime var: Komşu... Görünüşe göre MS, eğer bir kelime oyunu söz konusu değilse, bu işi çok ciddiye alıyor ve gerçekten de Apple Store'ların hemen yanına ya da çok yakınına kendi mağazalarını açmayı planlıyor.

Bu gelişmeler ışığında diyebiliriz ki Microsoft perakende satışta Apple'a misilleme yapıyor. Hatta mağazalarına dikkat çekmek için Natal teknolojisini bile kullanabilirler.

Yapılan açıklamalar gösteriyor ki rekabet hat safhada olacak ve umut ediyoruz ki bundan en çok fayda gören kullanıcılar olacak.

Okuyucu Yorumları