Konica Minolta'dan yepyeni lazer yazıcı

Konica Minolta’nın yepyeni lazer yazıcısı magicolor 7450 ile en son teknolojiyi kullanarak mükemmel çıktılar elde edebilirsiniz.

Konica Minolta'dan yepyeni lazer yazıcı

Özellikle grafik baskısına odaklanan A3 renkli lazer yazıcı magicolor 7450, 25 A4 ppm hızı, 10 saniyeden az ilk baskı süresi, 1 GB’a yükseltilebilen hafızası, 733 MHz işlemcisi, 1850 sayfaya kadar kağıt kapasitesi, esnek medya kullanımı, 120 cm’ye kadar çıkabilen afiş baskılama kabiliyeti, offset uygulamalarla uyumluluğu ve 600x600x4-bit Photo ARTTM çözünürlüğü ile rakiplerine fark atıyor.

Yeni nesil Konica Minolta yazıcılarında kullanılan Emperon Teknolojisi sayesinde tüm ortamlara uyum sağlayabilen 7450, mevcut tüm işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor.

Magicolor 7450’de kullanılan, 600 x 600 x 4-bit Photo ART™ contone çözünürlük, renkleri sürekli olarak canlı ve parlak kılarken, oldukça keskin grafikler ve yazılar üretiyor. Photo ART™ contone ile renk geçişleri çok daha canalıcı, fotoğraflar ise çok daha detaylı baskılanıyor.

Özellikle yaratıcı departmanların kullanımında ihtiyaç duyulan, yüksek hacimli kullanım ve süratli erişim; magicolor 7450’nin temel artılarından biri olarak göze çarpıyor.

Magicolor 7450’de oldukça esnek kağıt kullanım ve erişim seçenekleri sözkonusu...
Kesintisiz, 120 cm eninde afiş baskılama, 210gr/m²’lik ağırlığa kadar otomatik çift taraflı baskılama yeteneği ve 260gr/m²’lik ağırlığa kadar tek taraflı baskılama yapabilme yeteneği, ayrıca A3+ kağıt erişim seçenekleri, kağıt kullanım esnekliği ile ilgili öne çıkan unsurlar...

Magicolor 7450’de rekabette hiçbir yazıcıda bulunmayan bir özellik daha öne çıkıyor. Eminiz ki bu özellik en çok bilgi işlem yöneticilerinin hoşuna gidecektir. Gigabit Ethernet bağlantı sayesinde, doküman işleyişi ve network trafiği inanılmaz derece ferahlatılıyor.

Magicolor 7450, Simitri polimerize toner kullanıyor. Bu teknolojide, her bir toner zerreciğinin içerisine yerleştirilmiş mum sayesinde, çıktılar oldukça parlak ve göz alıcı sonuçlar veriyor. Simitri toner zerreciklerinin oldukça güzel ve oval şekillerle geliştirilmiş olmasından ötürü de, çıktılarda maksimum titiz ve detaycı kullanıcılar, renk geçiş ve ton bitiş noktalarındaki hatları diğer toner teknolojilerine oranla çok daha temiz düzgün olarak değerlendireceklerdir...

Magicolor 7450, Temmuz ayı sonuna doğru Türkiye’de satışa sunulacak...

Okuyucu Yorumları