Kontörden TL'ye geçiş günü!

Vodafone, Avea ve Turkcell... Bütün operatörlerin kampanyalarını sizin için bir araya getirdik...

Kontörden TL'ye geçiş!

Kontör tarihe karışıyor, Türkiye cep telefonunda TL hesabına geçiyor. Türkiye'nin GSM operatörlerinin bu geçiş sürecindeki kampanyalarını sizler için bir araya getirdik...

Vodafone
Geliştirdiği hizmetlerle tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Vodafone Türkiye, kontörden liraya geçişini faturasız hat abonelerine sunduğu kampanyayla tanıtıyor. 1 Nisan itibariyle uygulamaya alınacak olan kontör - TL geçişini takip eden gece başlayacak olan 'Hoş Geldin Lira Kampanyası'ndan Vodafone faturasız hat sahibi aboneleri 30 Nisan 2010 tarihine kadar faydalanabilecek.

Kayıt veya benzeri işlemlerle uğraşmayı gerektirmeyen kampanya dâhilinde tek seferde hatlarına 20 veya üzeri TL yükleme yapan aboneler, yükledikleri miktarın yüzde 50'sini yine TL olarak anında kazanabilecekler. Kazanılan hediye Liralar her yöne aramalar için bir ay süreyle kullanılabilecek.

Vodafone'un yeni sisteme müşterileriyle birlikte hoş geldin dediği kampanyada kazanılan hediye Liralar sadece şebeke içiyle sınırlandırılmıyor, SMS, WAP kullanımı ve özel servis numaraları dışında yurtiçinde her yöne yapılan aramalarda kullanılabiliyor. Kazanılan hediye Liralar hatta yüklendikten sonra Vodafone'dan gelen bilgi mesajının ardından 1 ay süreyle kullanılabiliyor.

Kontörden TL'ye geçiş: Avea kampanyaları

Kontörden TL'ye geçiş: Avea kampanyaları

Avea
Avea, kontörden TL'ye geçiş döneminde de sunduğu birbirinden avantajlı tarifeler ile her yöne rahat rahat konuşturmaya devam edeceğini açıkladı.

İşte Avea'nın avantajlı tarifeleri:
HerYöne Konuş, öde kuruş kuruş!
HepsiBir Tarifesi'yle birlikte 20TL yükleyen aboneler her yöne 2 dakikası 30 Kuruşa, 30TL ve üzeri yükleyen aboneler her yöne 3 dakikası 30 Kuruşa rahat rahat konuşuyor.

Katlayan Tarife ile hem rahat rahat konuşun hem de paranızı katlayın!
Katlayan Tarife ile 20TL yükleyen aboneler her yöne konuşmak için kullanabilecekleri 40TL, 30TL yükleyenler her yöne 90TL, 50TL ve üzeri yükleyenler ise her yöne 200TL kazanıyor! Numara Taşıma ile gelenler ise 20TL yüklediklerinde her yöne konuşmak için kullanabilecekleri 60TL; 30TL yükleyenler her yöne 120TL; 50TL ve üzeri yükleyenler ise her yöne 250TL kazanıyor. Ayrıca yükleme koşulu olmaksızın her yöne konuşmanın dakikası sadece 40 Kuruş.

Faturasız HerYöne tarifeleri şimdi daha da cazip!

10TL karşılığında her yöne 60 dakika, 20TL karşılığında her yöne 125 dakika, 40TL karşılığında her yöne 300 dakika ve 80TL karşılığında her yöne 1000 dakika ile özgürce konuşuluyor.

MobilÖğrenci tarifesindekiler tüm Avealıları 20 dakikası 40 kuruşa arıyor!
50TL ve üzeri yükleme yapan MobilÖğrenciler, tüm Avealılarla 20 dakikası 40 Kuruşa konuşuyor. 30TL yüklemelerde ise tüm Avealılarla 10 dakikası 40 Kuruşa konuşulabiliyor! Üstelik 50TL ve üzeri yüklemelerde her yöne 150 SMS Avea'dan hediye veriliyor.

Genç Avea'da 10 dakikası sadece 50 kuruş

Genç Avea Tarifesi aboneleri tek seferde 30 TL ve üzeri yüklediklerinde tüm Avea aboneleri ile 10 dakikası 50 kuruşa, 20 TL yüklediklerinde ise 5 dakikası 50 kuruşa rahat rahat konuşuyor. Üstelik 30 TL ve üzeri yüklemelerde Avea aboneleri ile 180 dakika konuşma hediye!

Harbi Tarife ile günde 80 kuruşa ayda 3000 dakika konuşuluyor!
Dileyen günde 80 Kuruşa tüm Avealılarla her gün 100 dakika konuşuyor, dileyen de günde 1TL'ye hem tüm Avealılarla 100 dakika konuşuyor hem de 30 her yöne SMS atabiliyor. Ayrıca günde 1,20TL'ye hem tüm Avealılarla 100 dakika, hem 30 her yöne SMS, hem de 5 MB internet fırsatı sunuluyor.

Not: Tüm tutarlara KDV ve ÖİV dâhil.

Kontörden TL'ye geçiş: Turkcell kampanyaları

Kontörden TL'ye geçiş: Turkcell kampanyaları

Turkcell
"Turkcell'le TL yükleyen TL kazanacak"
"TL Yükle, TL Kazan" kampanyası ile birlikte, 1 Nisan tarihinden itibaren 30 TL karşılığında Avantaj Kart yükleyenler 30 TL, 50 TL karşılığında Süper Kart yükleyenler 50 TL kazanacak. Üstelik hediye TL'leri tam 1 ay boyunca Turkcell'liler ile konuşurken kullanabilecekler.

1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında kayıt yaptırılabilecek kampanyaya katılmak için, HEDİYE yazıp 7474'e ücretsiz SMS göndermek yeterli olacak. Kaydın gerçekleştiğine dair bilgilendirme mesajı ulaştıktan sonra, müşteri 30 TL'ye Avantaj Kart yükleyip 30 TL ya da 50 TL'ye Süper Kart yükleyip 50 TL kazanacak. Sonrasında Hediye TL'ler hatta yüklenecek ve hemen sonrasında hediyelerle konuşmak mümkün olacak. Tüm tarifelerdeki Hazır Kartlı müşteriler bu kampanyadan Nisan sonuna kadar 1 kereye mahsus olmak üzere faydalanabilecek.

İlk TL kartı Turkcell İletişim Merkezi'nde satıldı

Kontör-TL dönüşümünün hayata geçmesi ie birlikte ilk yeni TL kartını, 1 Nisan sabahı Atatürk Havalimanı'ndaki Turkcell İletişim Merkezi'nden Selçuk Ergüleç satın aldı. Havalimanındaki araç kiralama şirketi çalışanlarından Açık Öğretim Üniversitesi öğrencisi Selçuk Ergüleç eski sisteme göre 150 kontöre denk gelen 30 TL'lik Avantaj Kart satın alarak, "TL Yükle, TL Kazan" kampanyası ile de 30 TL'lik daha konuşma hakkı kazandı. TL yüklenme bilgisi anında telefonuna SMS ile ulaşan Şelçuk Ergüleç "Turkcell'e teşekkür ederim. Kartımı aldığımda yeni kampanya ile 30 TL'lik bir konuşma hakkı daha hediye edildi. Kontör-TL geçişi bakiyemi takip etmemi kolaylaştıracak" dedi. Tüm GSM sektörü için kontör-TL dönüşümünün hayata geçişini göstermesi açısından önemli olan ilk satış için Turkcell Bireysel Müşterilerden Sorumlu Pazarlama Bölüm Başkanı Burak Sevilengül de hazır bulundu.

www.turkcell.com.tr

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları