Korku Efsanesinden İlk Fotoğraf!

Conjuring evreninde hayat bulan Annabelle'in yeni filmine ait "ürkütücü" bir görsel yayınlandı.

Korku efsanesinden ilk fotoğraf!

The Conjuring evreni korku filmi severler için çok özel bir öneme sahip. Evren şimdiye kadar beş filme ev sahipliği yaptı: The Conjuring(Çağrı), The Conjuring 2, Annabelle, Annabelle: Creation ve The Nun(Rahibe). 5 filmin yapım bütçesi sadece 100 milyon dolar olmasına rağmen(sinema dünyası için çok düşük bir rakam), toplamda 1,5 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde edildi.

Filmlerin doğal olarak devamı geliyor. Conjuring evrenindeki farklı öyküleri konu alan; The Curse of La Llorona, Annabelle Comes Home ve The Crooked Home yolda. The Curse of La Llorona 19 Nisan 2019'da, Annabelle Comes Home 28 Haziran 2019'da gösterime girecek.

DC'nin genişletilmiş evreninin "açık ara" en başarılı filmi olan Aquaman'in yönetmeni ve yapımcı James Wan, The Conjuring evrenin yaratıcısı sayılabilir. Başarılı yönetmen, şimdiye kadar piyasaya sürülen her filmde gerek yönetmen gerekse yapımcı olarak yer aldı.

James Wan, resmi sosyal medya hesabından "Annabelle Comes Home"un, ilk görselini kamuoyu ile paylaştı. Annabelle Comes Home, Annabelle: Creation'un devam filmi ünvanını taşıyor. Yapımda; Madison Iseman, Mckenna Grace ve Patrick Wilson gibi birbirinden popüler oyuncuları bünyesinde barındırıyor.

Karşınızda ilk görsel:

annabelle comes home first image ile ilgili görsel sonucu

Okuyucu Yorumları