Korsanlardan Tarantino'ya şaka gibi özür!

İnternet korsanlarından ünlü isme gelen özür mesajı, görenleri şaşırtacak kadar sıra dışı...

Şaka gibi özür!

Film korsanları genellikle yaptıkları işten pişmanlık duymazlar ancak bir grup korsan kendilerinin de vicdan azabı çekebileceklerini gösterdi. Hive-CM8 isimli ekip yayınladıkları bildiride, The Hateful Eight isimli filmin sinema salonlarından önce korsan piyasasına düşmesine neden oldukları için filmin yönetmeni Quentin Tarantino'dan özür diledi.

Kendilerinin filmi sinema salonlarında Western izlemek için "yeterince zengin olmayan" insanlar ile paylaşmak istediklerini söyleyen korsan grubu, Noel'de vizyona giren The Hateful Eight isimli filmi 21 Aralık tarihinde internet üzerinde yayınlamayı başarmıştı.

Korsan film endüstrisi, Hollywood'un çabalarına rağmen faaliyetlerini sürdürürken, popüler filmler torrent siteleri üzerinden paylaşılmaya devam ediyor. Hive-CM8 isimli grup yayınladığı mesajla, "bu harika film için Tarantino'ya teşekkür ederken" insanları mutlaka filmi izlemek için sinema salonlarına gidip "para ödemeye" teşvik ediyor.

Korsan grubun, "Yapımcıların maliyetlerini karşılamak için bilet satışlarına ihtiyaçları var" açıklaması da kendilerinin aslında ne kadar "düşünceli" olduklarını ortaya koymaya yetiyor!

Okuyucu Yorumları