Kral Müzik artık Yandex.Browser'da!

Hayatı kolaylaştıran hizmetleriyle fark yaratan Yandex, Kral Müzik'i tarayıcınıza getiriyor!

Müziğin "kralı" Yandex'te!

Kral Müzik tutkunlarına özel Kral Yandex.Browser, kullanıcılarına ayrıcalıklar sunmasının yanı sıra, Kral Müzik'in dijital radyolarına anında erişim sağlarken, özel arka planları ve yenilikleriyle müzikseverlere keyif dolu bir internet deneyimi vadediyor. Sade ve kullanışlı tasarımıyla dikkat çeken Kral Yandex.Browser, anında müzik haberlerine erişim sağlayarak, kullanıcıları müzik dünyasına ilişkin en güncel gelişmelerden haberdar ediyor.

İnternet üzerinde yüksek performansla olduğu kadar güvenle gezinmek isteyenlerin de tercihi olan Yandex.Browser, Kral Müzik dünyasını tarayıcınıza taşıyor. Kral Grubu dijital radyolarına tarayıcı üzerinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz Kral Yandex.Browser ile Kral Müzik haberleri de tek tıkla ekranınıza geliyor.

Kullanıcıya özel arka planları ve hayatı kolaylaştıran özellikleriyle Kral Yandex.Browser, müzik severlere keyif dolu bir internet deneyimi sunuyor. Sade ve kullanışlı tasarımıyla da dikkat çeken Kral Yandex.Browser, artık hem göze, hem kulağa hitap ediyor. Yeni Yandex tarayıcısını indirmek için www.kralmuzik.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları