Kredi kartı gibi USB bellek

İnfronic, kredi kartı büyüklüğünde ve çok ince (3 mm) yeni bir USB belleğin satışına başladı.

Kredi kartı gibi USB bellek

İnfronic, çok özel, incecik bir USB belleğin satışına başladı. PQI markalı ürün, kredi kartı büyüklüğünde ve sadece 3 mm kalınlığında. Cüzdanınızda kredi kartlarınızın yanında ya da cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz PQI belleğin üzerinde dışarı doğru çekilince çıkan bir arabirim bulunuyor. Bu arabirimden doğrudan bilgisayarın USB yuvasına bağlanabiliyor. Harici bir güç kaynağı gerektirmeyen ürün hem PC hem de Macintosh'larla uyumlu. PQI markalı ürün 1 ve 2 GB kapasiteli seçeneklerle tüketiciye sunuluyor.

PQI USB belleğin en önemli özelliği sadece inceliği değil. Üzerinde yüklü gelen kişisel dosya yönetim yazılımı sayesinde e-postalarınız, adres listeniz, internet adresleriniz, web hesaplarınız gibi bilgilerinizi PQI'nin belleğine kaydederek iyi bir mobil çalışma ortamı oluşturabiliyorsunuz. İlk kurulumdan sonra USB belleği hangi bilgisayara bağlarsanız bağlayın diske transfer ettiğiniz bilgilere ulaşıp, her yerde ve her bilgisayarda sanki kendi bilgisayarınızdaymışçasına çalışabiliyorsunuz. Yazılım, bu bilgilerin üzerinde değişiklik yapmaya da olanak sağlıyor. Çalıştığınız bilgisayardan PQI belleği çıkarınca tüm bilgileriniz yine sizde kalıyor. Ayrıca kendi bilgisayarınız ile PQI bellekteki bilgiler karşılıklı olarak güncellenebiliyor.

USB 2.0 ve USB 1.1 uyumlu olan ürün, hem metalik gri kaplama hem de futbol topu şeklinde iki ayrı görünüm ile satışa sunuluyor. Taşıma çantası da bulunan ürünün diğer özellikleri ise şöyle:

- 3 mm kalınlık,
- Alüminyum alaşımlı kasa,
- PQI patentli Intelligent Stick arabirim,
- Çoklu ortam ve bilgi depolama,
- Mobil USB disk, USB 2.0 uyumlu,
- Çalışırken sökülüp takılabilme,
- Üç modlu LED göstergesi,
- Düşük güç tüketimi,
- Boyutları nedeniyle taşınması ve saklanması kolay,
- Kişiye özel uyarlanabilir entegre yazılım (USB Notebook Professional)

Okuyucu Yorumları