Küçük firmalar için güvenlik!

ZyXEL, küçük ölçekli firmalar için yeni ZyWALL USG 50 Ağ Güvenlik Çözümü'nü duyurdu...<br /><br />

Küçük firmalar için!

Dünyanın lider bağlantı çözüm ve teknoloji sağlayıcılarından ZyXEL, küçük işletmelerin ağ güvenliğini sağlayacak yeni nesil ZyWALL USG 50 Ağ Güvenlik Çözümü'nü duyurdu.

Kurumsal ağları internet bağlantısı ve yerel ağ üzerinden gelebilecek her türlü iç ve dış saldırıya karşı koruyan ZyWALL USG (Birleşik Güvenlik Ağ Geçidi) çözümleri, küçük işletme pazarındaki önemli bir boşluğu dolduruyor. ZyXEL'in yenilenen üçüncü nesil USG güvenlik serisinin bir parçası olan USG 50 Birleşik Tehdit Yönetimi (UTM - Unified Threat Management) cihazı, 10 kişiye kadar kullanıcıyı destekliyor. ZyWALL USG 50, Durum Bazlı Paket Denetleme (SPI) güvenlik duvarı, anti virüs programı, Atak Tespit ve Önleme (IDP), içerik filtreleme, anti spam ve Sanal Özel Ağ (VPN) özelliklerini tek bir kutuda bir araya getiriyor. ZyXEL'in ZyWALL USG serisi Avrupa çapında 400.000'den fazla işletme tarafından tercih ediliyor.

Günümüzde artık küçük ölçekli şirketler de büyük şirketler gibi kendilerinin ve müşterilerinin sahip oldukları finansal bilgilerin, kayıtların ve diğer kaynakların iç ve dış güvenliğini ağ ortamında yüzde 100 sağlamak zorunda. Yeni ZyWALL USG çözümleri işte bu noktada devreye girerek, küçük ölçekli işletmeleri büyük şirketlerin sahip olduğu olanaklara kavuştururken, yüksek maliyetli yatırımlar yapma zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor. Yeni ZyWALL USG 50'nin etkin trafik akış kontrolü özelliği sayesinde ağlar virüs, solucan, Truva atı, casus yazılım, bilgi hırsızlığı saldırıları ve diğer internet tehditlerinden korunmuş oluyor. Bunun yanında ICSA güvenlik duvarı sertifikasına sahip USG 50, ağı dışarıdan gelen saldırılara karşı savunurken, ICSA sertifikalı IPSec özelliğiyle de güvenli uzaktan erişimin tadını çıkarmanızı sağlıyor. Uç Nokta Güvenliği (EPS) özelliği ise ağa bağlı bilgisayarlarda anti virüs yazılımı denetimini yaparak, güvenlik açığı olmamasını sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları