Kullandığınız şifreleri unutmaya paydos!

Kullandığınız onlarca şifreyi aklınızda tutmak sizin için de eziyetse; en büyük yardımcınız burada.

Şifre unutmaya paydos!

İnternet üzerindeki pek çok farklı sisteme üyeliklerinizi ve bilgisayarınızda şifre koruması gerektiren programları düşününce günümüzde bir şifre yönetim programı kullanmaktan kaçınmak neredeyse imkansız. Bu anlamda güvenliğinizin neredeyse tek koruma yöntemi seçeceğiniz şifreler. Her farklı servis için tek bir şifre kullanmak ise hatırlamayı kolaylaştırıyor ama beraberinde büyük riskler de getiriyor. İşte bu yüzden Sticky Password Free adlı ücretsiz ama farklı sistemler için kullandığınız tüm şifreleri güvenle saklayabileceğiniz bir program çok işinize yarayabilir.

Sticky Password'ün ücretsiz sürümü bir hesap oluşturmanızı ve 15 farklı şifre bilgisi saklamanıza olanak veriyor ama pek çok kullanıcı için bu yeterli bir rakam. Programı kurduktan sonra ilk yapmanız gereken bu program için ana bir şifre oluşturmak. Diğer tüm şifrelerinizi koruyacak olan şifreyi mümkün olduğu kadar zor tahmin edilecek şekilde belirlemenizde fayda var.

Sticky Password Free'nin tarayıcı eklentilerini kullanarak internetteki şifre yönetimini daha pratik hale getirebilir ve otomatik form doldurma özelliğinden de yararlanabilirsiniz. Program ayrıca tercih edenler için şifreleri sanal bir klavye yardımıyla fare ile girmenize de olanak tanıyor.

Sticky Password Free'yi şu adresten indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları