Kullanıcı hizmete değil, hizmet kullanıcıya gitsin

Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen Huawei, servis hizmetini kullanıcının ayağına getiriyor.

Telefonda servis derdine son!

Bir cep telefonuna hayatımızı emanet ediyoruz. Herhangi bir terslik anında hayatımızın zehir olmaması için, alacağımız telefonun arkasındaki firmanın teknik destek olarak ne sağladığını irdelemekte fayda var.

Huawei, geliştirdiği teknolojiler ve üst düzey akıllı telefonlar ile kullanıcılarına benzersiz imkanlar sunarken mükemmel bir tüketici deneyimini de yaşatmayı hedefliyor. Akıllı telefon pazarında yer aldığı günden beri; kullanışlı arayüzü, kamerası, üstün özellikleri ve minimal tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Huawei, premium cihazları için sunduğu VIP hizmeti ile de kullanıcılarına her zaman sınırsız konforu yaşatıyor.

Huawei; tamamen kullanıcı odaklı bir çözüm süreci geliştirerek satış sonrası hizmetini üst düzey olarak kullanıcılarına sunuyor. VIP servis hizmeti ile premium modellerinin onarımını en hızlı şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan Huawei, satış sonrası destek konusunda kullanıcı dostu çözümleriyle pazarda farklılık yaratıyor.

Kapıdan Kapıya Teslim

Kapıdan Kapıya Teslim

Kullanıcılarını; telefon servisi için uzun kuyruklar, randevular ve bilinmez bekleme süreleriyle karşı karşıya bırakmayan Huawei'de; kullanıcı hizmete değil, hizmet kullanıcıya gidiyor. Ücretsiz olarak adresinizden alınan telefon, hızlı bir şekilde teknik servise ulaşıyor. Teknik serviste tamiri gerçekleştirilen akıllı telefon yine en hızlı ve güvenli bir şekilde adresinize teslim ediliyor. Bu süreçte kullanıcılarını yormayan ve sonsuz konfor sunmayı planlayan Huawei, bu hizmetini bir yılı aşkın süredir gerçekleştiriyor. Huawei akıllı telefon kullanıcıları bu hizmetin varlığı ile sonsuz güven yaşarken, hizmeti kullananlar ise oldukça memnun olduklarını belirtiyorlar.

Kullanıcı Odaklı Çözümler

Premium modellerine VIP hizmeti sunan Huawei'nin, tüm cihazları için sunduğu anlık hizmet ise oldukça memnun edici düzeyde ve kullancıların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Huawei İstanbul'da ve Ankara'da yer alan servis merkezine uğrayıp çayınızı yudumlarken servis hizmetinden yararlanabiliyor olmak Huawei kullanıcıları için gayet normal bir durum. Kullanıcılar isterlerse servis merkezine doğrudan gelip hızlıca çözüm bulabilirken, kargo ile gönderimini gerçekleştirdikleri cihazlarının onarımını yaptırabiliyorlar. Hızlı ve güvenli hizmetini tüm kullanıcılarına yaşatmayı planlayan marka; hem VIP hizmet, hem tüm satış sonrası hizmetleri hem de servis merkezi ile sunduğu hizmetle yapılmayanı yapıyor ve tamamen tüketici memnuniyetine odaklanıyor.