Kullanıcılardan Google'a iGoogle tepkisi!

Google iGoogle'ın tasarımını değiştirdi ama kullanıcılarını memnun edemedi. İşte tepkiler...

Yeni iGoogle'a büyük tepki

Google'ın iGoogle tasarımını baştan aşağı değiştirdiğini geçtiğimiz günlerde ilgili haberimizde duyurmuştuk. iGoogle'ın Canvas isimli yeni tasarımıyla kullanıcılarının karşısına çıkmasıyla beraber, bu yeni tasarımından hoşnut kalmayan birçok kullanıcı, Google'a bu yöndeki şikayetlerini iletti.

Hatta Perşembe günü uygulamaya geçilen yeni iGoogle tasarımını gören kullanıcılar, Google Web Search Help tartışma formunda yeni tasarıma karşı memnuniyetsizliklerini dile getirmek için neredeyse 800 kadar başlık açtı. Ve bu post'ların içeriğine bakıldığında bir çoğunun yeni iGoogle'a pek sıcak bakmadığı net bir şekilde anlaşılıyor.

iGoogle, yeni Canvas tasarımıyla birçok değişikliği de beraberinde getirdi. Örneğin bu değişikliklerin en önemlilerinden biri iGoogle'da bulunan gadget uygulamalarının artık tam ekran olarak açılabiliyor olması.

Bunun yanında yeni Gmail gadget uygulaması konusunda da yoğun bir şikayet alan Google, e-posta mesajlarındaki bağlantıları pasif duruma getiren gadget'taki sorunun varlığını da ilk ağızdan doğrulamış durumda.

Okuyucu Yorumları