Kullanışlı iPad ayağı Ori Türkiye'de!

Origami'den esinlenerek tasarlanan Ori, iPad'inizi sadece ayakta tutmakla kalmıyor!

iPad için kullanışlı ayaklık!

Origami'den esinlenen ve sık seyahat edip, iPad'ini sürekli yanında taşıyan kişilere yönelik olarak tasarlanan GorillaMobile Ori, iPad'in verimliliğini ergonomik tasarımı ve şık koruma kılıfı ile pekiştiriyor. Beatweek GorillaMobile Ori için, "Şimdiye kadar gördüğümüz en yenilikçi taşınabilir iPad standı." dedi.

Pazardaki mevcut standlardan hiçbirine benzemeyen Gorilla Mobile Ori, koruyucu kılıf konseptini başka bir boyuta taşıyarak çok amaçlı, ergonomik duruşlu bir standa dönüştürüyor ve iPad'in gerçek potansiyelini ortaya çıkarıyor. Origami katlama sanatından esinlenen GorillaMobile Ori, yüksek performanslı otomobillerde kullanılan, çok hafif, Alman malı alüminyum/polipropilen alaşımdan üretildi. Dört farklı görüntüleme modu kullanıcının farklı ortamlarda farklı programlarla çalışırken ekran yüksekliğini ve izleme açısını rahatlık için ayarlayabilmesi düşünülerek optimize edildi: uçakta film izlerken, bir kafede işle ilgili bir sunuma bakarken ya da bir eposta yazarken vb. Ori, dayanıklılığı heykelsi, hafif form içinde sunuyor ve kesintisiz koruma sağlıyor; böylece kullanıcılar katlanmış Ori'yi kolayca çantalarına koyabiliyor.
Kullanışlı iPad ayağı Ori Türkiye'de!
Ori'yi Apple Premium Reseller Pupa mağazalarında, (Bağdat Caddesi, Akmerkez ve İstinye Park) Turkcell flagship mağazalarında (Bağdat Caddesi, Kanyon ve Capitol) bulabilirsiniz.

Kullanışlı iPad ayağı Ori Türkiye'de!

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları