Kurtlar Vadisi Pusu iPhone ve Android'de!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun hayranı iseniz onu Android ve iPhone'unuzdan seyretmeniz artık mümkün!

Kurtlar Vadisi cebe girdi!

İzlesene.com, Kurtlar Vadisi Pusu dizisi için hazırladığı yeni iPhone ve Androidli cep telefonlarına yönelik uygulamalarını duyurdu. Uygulamayı cep telefonlarına indiren kullanıcılar, kablosuz ağ ya da 3G bağlantısı ile dizinin en yeni bölümleri de dahil olmak üzere son 5 sezonunu cep telefonları üzerinden izleyebiliyorlar. Uygulamalar, ilk günden beri dizinin hem Türkiye hem de yurtdışındaki fanatiklerinden büyük ilgi görüyor. Şu ana dek 100'ün üzerinde bölümün yüklü olduğu uygulamanın her iki platformdaki toplam Kurtlar Vadisi fan sayısı 30.000'i geçti. Her perşembe yeni bölümü yayınlanan dizinin bu en son bölümüne, uygulama üzerinden cuma sabah erken saatlerde ulaşılabiliyor. Bu nedenle uygulama en çok cuma günleri kullanılıyor.

Önce Androidli telefonlar, sonra iPhone'lar

İzlesene.com, Kurtlar Vadisi Pusu uygulamasını öncelikle Android platformuna yönelik olarak geliştirdi. Androidli cihaz kullanımı ülkemizde çok yeni olmasına rağmen uygulama kullanıcılardan büyük ilgi gördü ve kısa zamanda 4.000 kişi tarafından indirildi. Kurtlar Vadisi Pusu uygulaması Android'in hemen ardından iPhone versiyonuyla da çıktı. Türkiye'de çok daha büyük bir kitle tarafından kullanılan iPhone'lar için hazırlanan versiyon ise ilk birkaç gün içerisinde yaklaşık 20 bin kişi tarafından indirilerek önemli bir başarı elde etti. Gördüğü büyük ilgi nedeniyle uygulama, Apple'ın App Store mağazasında günlerdir ilk sıralarda yer almayı sürdürüyor.

Android sürümüne buradan ulaşabilirsiniz

Android sürümüne buradan ulaşabilirsiniz

En çok Almanya'da takip ediliyor

Kurtlar Vadisi Pusu uygulaması ile ilgili en ilginç ayrıntı ise her iki platformdan da dizinin en çok yurtdışından takip ediliyor olması. Uygulamanın Android versiyonu en çok Almanya'da kullanılırken, onu sırasıyla Türkiye, Fransa, Hollanda ve Avusturya takip ediliyor. Bu uygulamayla diziyi Almanya'dan takip edenlerin sayısı, Türkiye'den takip edenlerin sayısının iki katından bile fazla durumda.

Türkiye'de büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan iPhone cihazları için geliştirilmiş olan versiyonun Türkiye'deki kullanıcı oranı ise bu nedenle yurtdışındakilerden fazla. iPhone versiyonu Türkiye'den sonra en çok sırasıyla Almanya, Hollanda ve Fransa'dan takip ediliyor.

"Kurtlar Vadisi izlesene" uygulamasının Android versiyonunu www.izlesene.com/panafilm veya Samsung Android Market uygulaması üzerinden, iPhone uygulamasını ise Apple AppStore'dan aynı isimle bularak indirmek mümkün.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları