Kurulum sorunlarınız bitsin!

Çok küçük, ücretsiz, hızlı ve verimli çalışan bu yazılım pek çok sorunu kolayca gideriyor.

MS imzalı optimizasyon

Program kurulumlarında hata mesajları mı alıyorsunuz? Başka bir kurulumun veya kaldırma işleminin sürdüğüne dair bir mesajlar...
Tanımlanamayan hatalar ve daha önceki kurulumlardan kalan artıkları temizlemek mi istiyorsunuz? Tamamlanmadan yarım kalmış hatalı kurulumları düzeltmeye mi ihtiyacınız var? İşte bu durumlar için Microsoft'un yayınladığı bir aracı, Windows Installer Cleanup Utility'i kullanabilir, sisteminizi temizleyebilirsiniz.

Sadece 351KB büyüklüğündeki yazılım tonla sorunu çözüyor. Aşağıda verdiğimiz linkten indirip kurduktan sonra yapmanız gereken tek şey ekranları takip etmek. İlk ekranda karşınıza kurulu olan yazılımların bir listesi çıkacak. Daha sonra buradan daha önceden kaldırdığınızı sandığınız ama hala kayıt defterinde kurulu gözüken yazılımları tespit edebilirsiniz. Seçip kaldır dediğinizde ise işlemiz hızla halledilecek.


Bu kaldırma işlemi sırasında yazılımın kullandığı dll dosyaları ve diğer dosyalar da siliniyor. Kullanıcılar bu ortak dosyaların kaldırılmasından ötürü bir problemle karşılaşmıyor. Elbette ki Microsoft her ihtimale karşı uyarıyor.

Yazılımı indirmek için buraya tıklayın.

Okuyucu Yorumları