Kutcher, Jobs olabildi mi?

Steve Jobs'un hayatını konu alan filmle ilgili ilk yorumlar gelmeye başladı. Peki film ne kadar iyi?

jOBS: Olmuş mu, olmamış mı?

Geçtiğimiz günlerde Sundance Film Festivali'nde izleyici karşısına çıkan "jOBS" filmi ve filmde Steve Jobs rolünü oynayan Ashton Kutcher farklı eleştiriler alıyor. Filmi izleyenler arasında Kutcher'i beğenmeyenler olduğu gibi çok iyi bir performans sergilediğini düşünenler de var.

Hollywood Reporter ve Variety dergileri, Apple'ın ilk günlerinin anlatıldığı filmi, "sıradan" bir Jobs portresi çizdiği için eleştirirken, Entertainment Weekly dergisi filmi "dürüst" bularak övdü. Entertainment Weekly ayrıca Kutcher'ın açıkça sadece genç Steve Jobs'a benzerliği nedeniyle rolü kaptığını ama dişini tırnağına takarak rolün hakkını verdiğini belirtiyor.

Ancak Kutcher'in performansını beğenmeyenler de var. Örneğin Variety dergisi, her ne kadar Kutcher, Steve Jobs'a benziyor olsa ve kişiye has davranışlarını taklit etmeye çalısa da izleyiciyi ikna etmeyi başaramadığını iddia ediyor.

Amerika'da 19 Nisan'da yani Apple'ın 37. kuruluş yıldönümünde vizyona girecek olan filmin ülkemize ne zaman geleceği henüz belli değil.

Okuyucu Yorumları