Kyocera yazıcılar ödüllendirildi!

Kyocera yazıcı ve çok fonksiyonlu makineler, BLI tarafından ödüllendirildi!

Kyocera yazıcılara ödül!

KYOCERA yazıcı ve çok fonksiyonlu makineler BLI tarafından ödüllendirildi.

BLI'ın saygın "Yılın Gamı" (Line of the Year) yazıcı ödülü titiz test prosedürleri sonucunda en yüksek genel performansı gösteren ürün gamına verilmektedir. Güvenirlik, toplam maliyet, kullanım kolaylığı, baskı kalitesi ve üretkenlik BLI'ın ölçümlerinde göz önünde bulundurduğu faktörlerdir. 2010 yılında BLI'in incelediği 5 adet Kyocera S/B lazer yazıcının hepsi "Çok Tavsiye Edilir" (Highly Recommended) ödülüne layık görülürken, bunlardan dördü "Seçim" (Pick) statüsüne hak kazanmıştır. Kyocera'nın süreklilik arz eden güçlü performansından ötürü sahip olduğu ürün yelpazesi "2011 Yılın Gamı" ödülüne layık görülmüştür.

FS-4020DN enerji verimliliği ile dikkat çekiyor: S/B iş grubu lazer yazıcısı FS-4020DN'nin uyku modunda ortalamadan daha da az enerji tüketimi ve rakip modellere oranla yaklaşık 50% daha hızlı ısınma süresi özellikleri BLI'ın dikkat çektiği noktalardır.

KYOCERA yazıcılar iş grupları için ideal: Orta ölçekli iş grubu makineleri KYOCERA FS-1320D, FS-1370DN ve FS-3140MFP sağlam tasarım, kullanım kolaylığı ve düşük toplam sahip olma maliyeti özellikleri ile BLI'ın takdirini kazanmıştır. BLI Avrupa Laboratuarları ve Ar-Ge Müdürü David Sweetnam test edilen KYOCERA ürünlerinin hızlı, güvenilir ve düşük maliyetli ürünler olmasından dolayı iş yeri kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşıladığının altını çizmiştir.

Bilgitaş Pazarlama ve İş geliştirme Koordinatörü Türkay Terzigil yeni ürün ile ilgili görüşlerini "KYOCERA ürün gamı en güçlü halini almıştır. BLI tarafından ürünler için layık görülen ödüller aslında KYOCERA'nın düşük maliyeti, kullanışlılığı ve verimliliği tek potada eritip kullanıcılarına sunma felsefenin gerçek hayata yansımasıdır." '' şeklinde belirtmiştir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları