Laptop'lar için kullanışlı web kamerası

Akkord Snake Cam, özelliklerinden önce kullanışlı ayak yapısı ile dikkat çekiyor.

Esnek ayaklı webcam

İlginç bir web kamerası olan Akkord Snake Cam, öncelikle farklı ayak tasarımıyla dikkat çekiyor. Tamamen esnek olan ve dilediğiniz yöne çevirebileceğiniz bu ayak sayesinde kamerayı USB girişine taktıktan sonra dilediğiniz açıyı verebilmeniz mümkün. Masaüstü sistemlerde rahatça kullanabilmek için bir USB hub veya uzatma kablosuna ihtiyaç duyacağınız ürün, dizüstü sistemlerde kullanılmak için daha uygun gibi görünüyor.

Ürünü masaüstünde kullanmak için kablosunu çöreklenmiş bir yılan gibi çevirmeniz gerekiyor. ¼ CMOS algılayıcısıyla gerçek çözünürlükte 320 x 240 fotoğraf çekebilen ürün yazılımla 3.2 megapiksele kadar destek veriyor. Üzerinde bulunan mikrofon sayesinde online sohbetlerinizde fazladan bir mikrofona gerek duymayacağınız ürünün, hızlı fotoğraf çekebilmek için bir deklanşörü var. Ürünün netlik ayarı ise elle yapılıyor. Web kamerasıyla beraber gelen yazılım sayesinde farklı yüz efektlerini kullanarak sohbetlerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Kısacası Akkord Snake Cam, farklı ayak tasarımıyla ön plana çıkan ve özellikle diz üstü bilgisayarlarda kolayca kullanılabilen bir ürün. Kamerayı 27 YTL + KDV karşılığında satın alabilirsiniz. Kameranın inceleme videosuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Teknik özellikler
Algılayıcı 1/4 Mp CMOS
Arabirim USB2.0
Çözünürlük 320 x 240
Mikrofon Var
Desteklediği formatlar JPEG, BMP, MPEG4
Diğer özellikler Deklanşör
Okuyucu Yorumları