Bu laptop profesyonellere özel

Panasonic'ten mobil ve yoğun çalışan profesyonellere özel dayanıklı dizüstü bilgisayar çözümü.

Profesyonellere özel laptop

Panasonic yoğun ve mobil olarak çalışan profesyoneller için özel olarak ürettiği dayanıklı dizüstü bilgisayarını duyurdu. Panasonic Toughbook CF-LX3 dizüstü bilgisayar 14 inç boyutunda büyük bir ekrana ve 14 saatlik** pil ömrüne sahip. Piyasada bulunan* türdeşleri arasından dünyanın en hafif tasarımına (1,26 kg) sahip olma özelliğiyle sıyrılan Panasonic Toughbook CF-LX3, Toughbook ürünlerin dünyaca ünlü dayanıklılığını da bünyesinde barındırıyor.

Kullanılabilirlik, mobilite ve kurumlara özel dayanıklılık niteliklerini karşılayan Panasonic Toughbook CF-LX3, gün boyu ofis dışında müşterilerini ziyaret eden ve bir masaüstü bilgisayara eşdeğer güce ihtiyaç duyan mobil çalışanlar için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Windows 8.1 Pro Update 64 bit işletim sistemine sahip cihaz, medya ve finans sektörleri gibi görsel ve verilerin kritik öneme sahip olduğu sektörlerde çalışan yöneticiler, danışmanlar ve satış elemanları için uygun çalışma imkânını sağlıyor.

Yüksek kullanılabilirlik seviyesi

Panasonic Toughbook CF-LX3 yüksek kullanılabilirlik seviyesi sunuyor. 14 inç boyutundaki büyük ekran, sıklıkla 13 inçlik ekrana sahip dizüstü bilgisayarlarda görülen kompakt bir üniteye kusursuz bir şekilde yerleştirilmiş bulunuyor. Bu sayede 13,3 inç bir dizüstü bilgisayardan yüzde 10 oranında daha büyük ekrana sahip ürün, geleneksel bir 14 inç dizüstü bilgisayardan yaklaşık yüzde 10 oranında daha kompakt bir boyutta sunuluyor. Cihaz, bu yönüyle hareket halindeyken çalışma ve sunum yapma işlevini kolaylaştırıyor.

Panasonic Toughbook CF-LX3 küçük boyutuna rağmen ofis ihtiyaçlarına yönelik arayüzlerin tamamı ile birlikte geliyor. Bunların arasında standart yerel ağ bağlantısı (LAN), VGA ve HDMI, yazıcı ve ekran, USB 3.0 ve 2.0 girişleri ve bir SD kart yuvası yer alıyor. Ürünün Kablosuz LAN a/b/g/n (300 Mbit'e kadar) ve Bluetooth® v4.0 özellikleri hızlı veri aktarımı sağlıyor.

Windows 8.1 Pro Update 64 bit (Windows 7 Professional – Windows 8.1 Pro'dan downgrade etme haklarıyla birlikte), güçlü bir Intel® Core™ i5-4310U vPro™ işlemci (3 MB ön bellek, 2.0 GHz'den 3.0 GHz'ye, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile birlikte) ve en talepkar ofis uygulamalarının hareket halinde dahi kolayca çalıştırılabilmesini sağlayan DirectX 11 destekli Intel® HD 4400 ekran kartı özelliklerine sahip Panasonic Toughbook CF-LX3 sayesinde ofisten uzakta olmak iş için kritik öneme sahip veriler ve uygulamalardan uzakta olmak anlamına gelmiyor. Cihaz 4 GB RAM (8 GB opsiyonel) ve 128 GB SSD depolama alanına sahip.

Çalışma tarzınıza uygun mobilite

Toughbook CF-LX3 14 saatlik pil ömrü** sunarak, zorlu bir iş gününün şartlarında profesyonellerin yarı yolda kalmamasını sağlıyor. 3 saatte hızlı yeniden şarj olma özelliği sayesinde cihaz, birçok yoğun yöneticiden daha az uykuya ihtiyaç duyuyor. Vardiyalar halinde çalışan ve cihazın 24 saat boyunca çalışır durumda olmasına ihtiyaç duyan profesyoneller cihazın pilini kolayca yenisiyle değiştirebiliyorlar.

Hem dayanıklı hem hafif

Panasonic'in dayanıklılık odaklı mühendisliğinin bir ürünü olan Toughbook CF-LX3 ergonomik tasarımı sayesinde aynı anda hem dayanıklı hem de hafif bir cihaz. Özel magnezyum alaşımlı tasarıma sahipToughbook CF-LX3, masadan düşmeye (76 cm***) dayanıklı bir ürün.

* 14 inç mobil PC modelleri arasında, 30 Eylül 2014 itibarıyla
** MobileMark 2007,60 cd/m² ölçümüdür. Kullanım koşullarına göre değişiklik gösterebilir.
*** Çalışma modunda alt kenarından 2 inç kontrplak üzerine düşürülmek yoluyla Panasonic Tesislerinde test edilmiştir.

Okuyucu Yorumları