Laptop'ta dokunmatik ekran isteyenlere!

Dizüstü bilgisayarında dokunmatik ekrana önem veriyorsanız, bu modellere göz atmalısınız!

Dokunmatik ekran isteyenlere!

Sony, "mevcut dizüstü bilgisayarların sunabildiğinin çok daha fazlasını talep edenler için" tasarlandığı belirtilen yeni VAIO Fit ve VAIO Fit E modelleri ile dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayar yelpazesini daha da genişletiyor. 14 ve 15 inçlik ekran ve farklı renk seçenekleri ile temin edilebilen modellerin gücünü, "kullanıcıların, kullanım sırasında dizüstü bilgisayarlarının potansiyelini en üst düzeye çıkarmasını sağlayan Sony'nin ses ve görüntü teknolojisinden aldığı" belirtiliyor.

İçeriklerin keyfini hem evlerinin konforu içinde hem de toplantı odasında çıkarmak isteyenler için tasarlandığı belirtilen VAIO Fit'te, VAIO'nun net video ve resim kalitesi sağlayan renk geliştirme teknolojisi ile desteklenen bir LCD ekran bulunuyor. Bu teknoloji ile renk gamı optimize edilerek ekranın potansiyeli arttırılırken, daha canlı ve net bir izleme deneyimi sağlandığı iddia ediliyor. Üç farklı ekran renk modu kullanıcıların artık metni okumadıkları zamanlarda bile içerikleri kendi tercihleri doğrultusunda görüntüleyebilmesi anlamına geliyor. Renk geliştirme teknolojisi ile ekranın parlaklığı ve "sıcaklığı" ayarlanarak gerçek kağıttan okunuyormuş hissi yaratıldığı belirtiliyor.

VAIO Fit dizüstü bilgisayarda ayrıca hibrit sabit sürücüsü bulunuyor. Bu sürücünün, bilgisayara standart sabit sürücülere kıyasla üç kat daha süratli erişim ve yüksek hız kazandırdığı belirtiliyor. VAIO Fit dizüstü bilgisayar, 750GB'lik depolama kapasitesi ve entegre flaş ön belleğe sahip.

VAIO Fit E

VAIO Fit E

Sony, billur gibi tiz sesler ve derinden titreyen baslar isteyenlerin, VAIO Fit E ile birlikte gelen ses teknolojisinin değerini takdir edeceğini iddia ediyor. Özellikle ev kullanıcılarına kaliteli eğlence sunmak üzere tasarlandığı belirtilen VAIO Fit E, ruhunuzu titreten netlik ve derin baslardan taviz vermeyen uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar olarak kusursuz zenginlikte bir ses deneyimi sunmayı vaat ediyor.

ClearAudio+ teknolojisi, yüksek ses kalitesi sunmak için Sony'e ait çeşitli sinyal işleme teknolojilerini içinde barındırırken, farklı ses ve ekolayzır ayarları da tek bir tuşa dokunarak aktive edilebiliyor.

Kullanıcılar, yakın alan iletişim (NFC) teknolojisinden yararlanarak Bluetooth özelliğine sahip SRS-BTV5 gibi hoparlörlerini ve SRS-BTX300 gibi ev ses cihazlarını eşleştirip bağlayarak tüm odayı kablosuz olarak ses ile kuşatabiliyorlar. Kendini müziğe kaptırıp dans etmek isteyen ancak kablolara takılmaktan da nefret edenlerin kablosuz bir ortamda rahatça hareket etmesi için ihtiyaç duyduğu her şeyi Bluetooth kulaklıklar sağlıyor.

Okuyucu Yorumları