Laptop'unuzun eksiklerini kapatın

Laptop'unuzun birçok eksiğini kapatarak daha verimli çalışmanızı sağlayacak bir aparat.

Dizüstü istasyonu

Bir dizüstü bilgisayara sahip olmanın en keyifli yanı, tabii ki taşınabilir olması. Fakat iş ofiste çalışmaya geldiğinde durum biraz daha farklı olabilir. Çünkü genellikle dizüstü bilgisayar klavyeleri dardır ve nümerik klavye içermez. Üstelik çalışırken yanlışlıkla touchpad'e dokunma olasılığınız yüksektir.

Bunun yanında 3 veya 4 adet USB girişi size yetmeyebilir ya da tek kart tipini destekleyen girişi yüzünden esnek çalışma imkanı bulamayabilirsiniz. Üstelik laptop ekranı ideal açıda olmadığından genelde dik oturmak yerine masanın altına doğru kaymak zorunda kalırsınız.

Bu gibi durumlarda sorunları çözmek için bir dizüstü istasyonu çok işinize yarayabilir. Boolex SN 925 de bunun için tasarlanmış. Bilek desteği veren yapısıyla direkt olarak dizüstü klavyesi üzerinden çalışabildiğiniz gibi harici bir klavye ve fare bağlayabilirsiniz. 5 adet USB girişi sayesindeyse birçok aparatı ürünle birlikte kullanmak mümkün.

Esnekliği sayesinde monitöre doğru bakış açısını yakalamanıza da yardımcı olan SN 925'in üzerinde bir de çoklu kart girişine yer verilmiş.

Kısacası SN 925, dizüstü bilgisayarınızın birçok eksiğini kapatarak daha verimli çalışmanızı sağlayacak yararlı bir aparat. Ürüne 74 YTL + KDV karşılığında sahip olabilirsiniz.

Bilgi için:
Sönmez AGB - 0216 576 50 56

Okuyucu Yorumları