LastPass'ın Çoklu Platform Özelliği de Artık Bedava!

Parola yöneticisi Lastpass'ın ücretsiz sürümü, bu yenilik sonrasında daha fazla ilginizi çekebilir!

Popüler uygulama "iyice" bedava oldu!

LastPass, Ağustos'ta yaptığı bir değişiklikle hizmeti farklı cihazlarda ücretsiz hale getirmişti. Bu başta harika gibi görünse de, cihazlar arasında eşitleme işlevini kullanamıyordunuz. Ancak yeni bir değişiklikle LastPass, masaüstü ve mobil kullanıcıları için tamamen bedava hale geldi.

Popüler parola yöneticisinin ücretsiz sürümünü kullanmak isteyenlerin, gerekli uygulamaları yüklemeleri yeterli olacak. Ücretsiz sürümün tek dezavantajı ise LastPass arayüzünde reklam göstermesi. Ayda 1 dolar ödeyen Premium üyeler, reklamları görmeyecek ve aile üyeleriyle parola paylaşma, Yubikey ile çift faktörlü oturum açma ve 1GB dosya depolama gibi özelliklerden faydalanmaya devam edecekler.

Dashlane'in yıllık 40 dolar ve 1Password'ün yıllık 36 dolar ücret talep ettiğini göz önünde bulundurursak LastPass, bu değişiklikle birlikte oldukça iyi bir alternatif haline geldi. Hala parola yöneticisi kullanmıyorsanız, LastPass iyi bir başlangıç noktası olabilir. Bu arada, LastPass'ın geçen sene bir güvenlik açığıyla karşı karşıya kaldığını, ancak firmanın açıklamasına göre hiçbir verinin çalınmadığını söyleyelim. Yaşananlardan sonra LastPass güvenliğini daha da güçlendirdiğinden, parolalarınızı daha güvenli saklayacağını düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları