Launchy: Başlat menüsüne bedava doping!

Başlat menünüz kısa sürede programlarla tıka basa doluyor mu? Bedava Launchy işinizi kolaylaştıracak

Başlat menünüze doping!

Sadece en önemli programları yüklemeye karar vermiş olsanız dahi Windows başlat menüsü bir süre sonra tıka basa dolar. Launchy'nin yeni 2.1.2 sürümüyle birçok programı daha hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz; hem de klavye üzerinden.

Ücretsiz açık kaynak yazılım, kurulduktan sonra Windows için tüm başlat menüsü ve hızlı başlat çubuğunu indeksliyor. [ALT]+[Boşluk] tuş kombinasyonu ile Launchy'yi çağırabilir ve istediğiniz programın ismini yazmaya başlayabilirsiniz. Birkaç harf yazdıktan sonra aradığınız programı listede görebilir ve ENTER ile hemen açabilirsiniz.

Standart olarak Launchy sadece başlat menüsündeki programları indeksliyor. Fakat aracı istediğiniz dizin ve dosya türlerini de indekslemesi için de yapılandırabiliyorsunuz. Özellikle en çok kullandığınız dokümanları indekse aldırttığınızda çok pratik oluyor. Programı Google giriş maskesi olarak veya hesap makinesi olarak kullanabiliyorsunuz. Gerekli ayarları Launchy'nin üzerinde sağ tıkladığınızda bulabilirsiniz. Buna ek olarak Launchy sürekli ekranda da durabiliyor.

Download: Launchy 2.1.2

Okuyucu Yorumları