LCD TV’de “kablosuz” dönem…

LG Electronics, piyasaya süreceği yeni ürünü olan 15 inç’lik kablosuz LCD TV ile bu sektörde de dünya liderliğine oynuyor. 15LW1R adı verilen yeni ürün, aynı zamanda JPEG ve MPEG özellikleri de içeren multimedya kablosuz monitör olma özelliğini de taşıyor.

LCD TV’de “kablosuz” dönem…

Ocak ayı boyunca Las Vegas’taki CES Fuarı’nda sergilenecek olan ürün, 2005’in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.

LG Electronics, kablosuz LCD TV üreterek elektronik sektöründe bir ilki daha gerçekleştirdi. LG’nin Seul - Güney Kore’deki merkezinde tanıtımı yapılan 15 inç büyüklüğündeki LCD TV, aynı zamanda JPEG ve MPEG özellikleriyle multimedya kablosuz monitör olma özelliği de taşıyor. Firma bu yeni ürünüyle, bir çok segmentinde halen lider olduğu elektronik sektöründe bu konumunu daha da pekiştirecek görünüyor.
.
15LW1R adı verilen yeni ürünün, TV ya da diğer multimedya uygulamalarında kablo problemini tamamen ortadan kaldırması nedeniyle pazarda büyük ilgi görmesi bekleniyor. Her odada TV izlenmesini oldukça kolaylaştıran bu yeni sistemin, vericiden 35 metre mesafeye kadar izlenebilmesi, şarj edilebilir pilleri ile 3 saat süreyle elektriğe ihtiyaç duymaması ve sadece 4 kg. ağırlığında olmasının sektörde büyük bir yenilik olduğu belirtildi.

LCD ekran TV olmasına ek olarak PC üzerinde JPEG ve MPEG uygulamalarının kullanılmasına da imkan veren sistemin, bir diğer özelliği ise tüm görsel verilerin ev içinde kablosuz olarak transfer edilebilmesini sağlaması. 15LW1R, Ocak ayı boyunca dünyanın en seçkin elektronik ürünlerinin yer aldığı Las Vegas - Nevada’da yapılacak olan CES 2005 Fuarı’nda sergilenecek. LG Electronics bu ürün ile Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’da 2005’in ilk çeyreğinde piyasaya çıkarak, kablosuz elektronik pazarında da lider olmayı hedeflemiş durumda.

Okuyucu Yorumları