Lenovo'dan büyük kampanya!

Lenovo'dan 2 iş istasyonu alanlar IdeaPad S10-2 netbook kazanıyor! İşte detaylar...<br />

Lenovo'dan büyük kampanya!

Lenovo'nun ThinkStation ürün gamındaki iş istasyonu modellerinde geçerli olan ve 30 Nisan'da sona erecek kampanya dahilinde 2 tane ThinkStation alanlar Lenovo IdeaPad S10-2 netbook kazanacak. Kampanya ekran kartlı tüm iş istasyonları için geçerli olacak.

Verimlilik ve performans küçük ve orta işletmelerin yanı sıra, grafik tasarım ve mühendislik gibi iş kollarında çalışanlar için çok büyük önem taşıyor. Bu önemi çok iyi bilen Lenovo, ThinkStation ailesindeki iş istasyonu modelleriyle yüksek performanslı bilgisayar ihtiyacı olan profesyonellere yüksek bellek, gelişmiş ekran kartı gibi özellikler sunuyor. Ürünler tek işlemcili ya da çift işlemcili olmak üzere ihtiyaca göre konfigürasyon geliştirme imkanı da sağlıyor.

Windows 7 Lenovo Enhanced Experience

Windows 7 Lenovo Enhanced Experience

Sadece Lenovo ürünlerinde bulunan Windows 7 Lenovo Enhanced Experience teknolojisi ile de Windows 7 Professional özelliklerine sahip Lenovo ThinkStation ürünleri profesyonellere daha da iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Lenovo yüksek verimlilik hedefleyen kullanıcılara kısa bir dönem geçerli olacak bir kampanya hazırladı. 30 Nisan'a kadar sürecek kampanya kapsamında Lenovo ThinkStation ürün ailesinindeki ürünlerden 2 adet alanlar Lenovo IdeaPad serisinin gözde netbook modellerinden IdeaPad S10-2 kazanacak. Kampanya, ekran kartlı iş istasyonu modellerinin tamamında geçerli olacak.*

* Projeler kampanya kapsamında değildir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları