Lenovo'dan: Eğlenceye sen de katıl!

Lenovo'nun Intel ile ortaklaşarak hazırladıkları web sitesinde, dinamizm, eğlence ve teknoloji...

Eğlenceye sen de katıl!

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Lenovo, 20 Eylül'den itibaren, son kullanıcıya yönelik Lenovo IdeaPad serisi ürünlerini, artık "www.eglenceyesendekatil.com" isimli yeni platformuna taşıyor.

Bu adreste Lenovo ürünleriyle ilgili açıklayıcı detayların yanısıra yarışmalar ve eğlenceli süprizler de yer alacak. Siteye giren teknoloji severler, istedikleri Lenovo modelleri ve satış noktaları hakkında kapsamlı bilgilere ulaşabiliyor; sistemdeki 5 farklı sorgulama birimi sayesinde nasıl bir bilgisayara ihtiyaç duyduklarına karar verebiliyor. Üstelik, ürün seçiminin yanısıra, eğlenceyi teknolojiyle buluşturan www.eglenceyesendekatil.com'a giren bilgisayar tutkunları, sürekli yenilenen ödüllü interaktif yarışmalara da katılma fırsatı bulabiliyorlar.

Lenovo'nun tüketici ürünlerine yönelik, yeni ve dinamik "eğlence" konseptinin bir parçası olan www.eglenceyesendekatil.com sitesinin lansmanı IdeaPad serisinin Intel® Core™ i5 işlemciye sahip yeni ürünü, Z560 ile yapılıyor. Sitedeki "Göster Kendini" isimli yarışma kapsamında siteye giren tüketiciler, özgün, yaratıcı video ve/veya fotoğraflar yükleyerek, en eğlenceli anları paylaşıyor; diğer kullanıcılardan destek almaya çalışarak yarışıyorlar.

Lenovo'dan hep destek tam destek!

Lenovo'dan hep destek tam destek!

Lenovo tutkunu kullanıcılar, 10 Ekim'e kadar, internet sitesine yükledikleri resim ya da videolara göre alacakları desteklerle çok çeşitli ödüllerin de sahibi olacaklar. Yarışma kapsamında yükledikleri reim ya da video lara 500 beğeni alanlar % 20 indirimle, 200-500 arasında beğeni alanlar ise % 18 indirimle IdeaPad Z560 modelini Vatan Bilgisayar mağazalarından alabilecekler. Ayrıca haftanın en çok destek alanı Lenovo IdeaPad Z560 ile ödüllendirilecek. 10 Ekim'den sonra da yeni yarışmaların başlayacağı web sitesini takip etmekte fayda var.

Lenovo ile Z serisi tukunları hem Vatan'da hem de sokaklarda!
Vatan mağazalarına yakın noktalarda gerçekleşecek yeni Lenovo IdeaPad Z serisine yönelik sokak etkinlikleri ile teknoloji tutkunları eğlencenin coşkusunu doyasıya yaşayacak. Ayrıca, Lenovo'nun ev sahipliğinde, Vatan mağazalarında da yapılacak, "eğlenceye sen de katıl konseptli" çekimler ile müşteriler Lenovo'nun genç enerjisini hissedecek.

"Eğlenceye sen de Katıl" akitivite günleri ve yerl

• 12 Eylül Forum Alışveriş Merkezi
• 18-19 Eylül - Bağdat Caddesi
• 25-26 Eylül Topkapı Vatan Mağazası
• 27 Eylül- Sabancı Üniversitesi Kampüsü
• 2-3 Ekim Bostancı Vatan Mağazası

Brazzaville konseri ile eğlenceye sen de katıl!
Lenovo "Eğlenceye sen de Katıl" konsepti ile genç tüketicilerini bir araya getiriyor. Lenovo ve Intel, İstanbullu müzikseverlerin gönlünde taht kuran ve uzun bir süredir yolu gözlenen Brazzaville'i, 21 Ekim'de müzikseverlerle buluşruyor. Music is Fun by Lenovo konseptli konser serisi 5 Kasım'da ise Amerikalı Noise Rock grubu Health'i sevenleri ile buluşturuyor. Konserler, (İKSV) İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın çiçeği burnunda ve iddialı mekanı Salon'da yapılıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları