Lenovo'dan hafif ve ince yeni dizüstü

Lenovo'nun inceliği ve hafifliğiyle önce çıkan yeni bilgisayarı, Türkiye'de satışa sunuldu!

Lenovo'dan yeni "sleekbook"

Lenovo, "sleekbook" kategorisinden IdeaPad S206 modelini Türkiye'de satışa sundu. 20,7 milimetre inceliğinde ve 1,3 kilogram ağırlığındaki yeni Lenovo IdeaPad S206, teknoloji marketi MediaMarkt'tan satın alınabiliyor.

Özellikle kadın kullanıcıların tercih edeceği inci beyazı ve beyler için gri renk seçenekleriyle satışa sunulan Lenovo IdeaPad S206, küçük boyutlarından beklenmeyen performans özelliklerine sahip. 11,6 inç genişliğinde arkadan aydınlatmalı LED ekranlı cihaz, AMD Fusion C60 işlemci, AMD Radeon HD 6290 grafik birimi ve 2 GB DDR3 RAM gibi teknoloji özelliklerini performansla birlikte sunuyor. Windows 7 Home Starter işletim sisteminin yer aldığı Lenovo IdeaPad S206'da USB 3.0 portu ile birlikte USB 2.0 , HDMI ve 320 GB kapasiteli sabit disk bulunuyor

Lenovo IdeaPad S206'da ekran kartı olarak kullanılan AMD Fusion C60 işlemciye entegre DirectX 11 destekli Radeon HD 6290 ile yeni nesil oyunlar için 3D grafik hızlandırmaya ek olarak, yüksek çözünürlüklü videolar için donanımsal hızlandırma ve 3D Blu-ray desteği de sunuluyor.

Üründe ayrıca internet erişimini daha hızlı hale getiren "Quick Start" teknolojisi yer alıyor. Tüketicilerin sık kullandığı uygulamalara 10 saniyeden kısa sürede erişim sağlayan bu özelliği ile uzun süren önyükleme ve kapatma işlemleri artık geride kalıyor. Kullanıcılar, "Quick Start" teknolojisi sayesinde cihaz içinde bulunan müziklere, resimlere, oyunlara ve internete, Windows başlamadan önce erişebiliyor.

AccuType klavye, kolay kaydırma ve yakınlaştırma işlevleri için çoklu dokunmatik touchpad gibi kullanım özelliklerin yanı sıra Lenovo IdeaPad S206'da bulunan 3 Megapiksel çözünürlüğündeki yerleşik internet kamerası ile görüntülü sohbeti de mümkün kılıyor. "Lenovo Enerji Yönetimi" ise, IdeaPad S206'da enerji kullanımını basit bir arayüz üzerinden her türlü çalışma için sessiz mod ile kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Yaklaşık 4 saatlik pil ömrüyle mobil kullanımı da destekleyen bu hafif ve donanımı yüksek cihazın önerilen satış fiyatı ise 429 dolar +KDV.

Okuyucu Yorumları