Lenovo'dan havalı annelere ince hediye!

Lenovo'nun "havalı" laptop'u, teknolojik anneler için iyi bir hediye alternatifi oluşturuyor!

Lenovo'dan havalı annelere!

Bu yıl "Anneler Günü"nün "havalı" seçeneklerinden biri Lenovo'dan geliyor. Intel'in "nefes alan klavye" teknolojisiyle uzun saatler serinliğini koruyan IdeaPad U300s ultrabook, özellikle mobil hayatı seven annelerin gönlünü fethetmeye çalışıyor.

Lenovo'nun ultrabook modeli IdeaPad U300s de, şık ve ince tasarımının yanı sıra farklı teknolojileriyle çalışan ve mobil yaşamı seven anneler için ideal. Çizilmelere karşı dayanıklı alüminyum kasası, 13.3 inç boyutundaki ekranı, 14.9 mm. inceliği ve 4 hücreli bataryasıyla birlikte 1.32 kg. ağırlığıyla bu ürün, 8 saat süren pil ömrüyle annelerin çocuklarıyla evde geçireceği zamanı artırmayı da hedefliyor.

Havalı anneler için

IdeaPad U300s'i benzerlerinden ayıran önemli özelliklerinden biri "nefes alan klavyesi". Intel'in ileri soğutma teknolojisiyle oluşturulan bu klavyede, hava akışı köşelerdeki hava deliklerinden dışarı bırakılıyor. Böylece bilgisayarın daha serin çalışması garanti altına alınıyor. Bu teknoloji sayesinde cihaz, diğer dizüstü bilgisayarlara kıyasla, dizinizin üstünüzde daha serin kalıyor.

Lenovo IdeaPad U300s, KDV hariç 1.299 dolara satılıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları