Lenovo'dan karne hediyesi kampanyası!

Lenovo'nun renkli laptop'ları, hediyeleriyle beraber iyi bir karne hediyesi alternatifi sunuyor

Lenovo'dan karne hediyesi

Lenovo IdeaPad Z serisi, yorucu bir okul yılını geride bırakan tüm öğrenciler için müthiş bir hediye olacak. Yüksek performansı ve trendy tarzı ile heyecanlı ve eğlenmeyi seven teknoloji tutkunları için tasarlanan modeller, ince çizgilere sahip dış görünüşü ile futuristik bir tasarıma sahip.

Ayrıca, Z serisi dizüstü bilgisayar alan herkes, karne dönemine özel fırsatlara anında sahip olabiliyor. Birbirinden göz alıcı renkleriyle, kulaklık, hoparlör ve fare hediyesi olan kampanyalı Z560 ve Z570'ler teknolojiseverlere adeta renk şöleni yaşatacak.

Z570'te öne çıkan, lüks, modern ve metalik havası veren panele sahip AccuType klavye, rahat yazım için her biri ayrı ayrı yuvarlatılmış tuşlarıyla, stil ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Klavyenin tuşlarındaki kavisli ve ayrık yapı, bilgisayarın tuşlarına son derece hızlı ve hatasız basma imkanı veriyor. Temizlenmesi ve bakımı kolay olan AccuType klavye, ultra ergonomik bir tasarıma sahip.

Hem göze hem de kulağa hitap ediyor

Z570, kullanıcıların bir bilgisayardan beklediği tüm yüksek multimedya özelliklerini fazlasıyla karşılıyor. En ufak bir detayı bile atlamamalarını sağlayan Intel Turbo Boost Technology 2.0'a sahip İkinci nesil Intel Core i7 işlemci ve 20 saniyeden kısa sürede bilgisayarı açma ve kapatma sağlayan Windows 7 Lenovo Enhanced Experience 2.0 özelliklerini bir arada sunan Z570, NVIDIA GeForce'a uyumlu grafik kartına sahip bir performans makinesi.

Z570'i olan herkes, ister plajda ister bahçede 6 hücreli bataryası ile prizlere mahkum olmadan, dayanıklı pil ömrü sayesinde en az 5 saat özgürce bilgisayar keyfi yapabilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları