Lenovo'dan Olimpiyat logolu PC'ler

Lenovo'nun Olimpiyat Oyunları logosunu taşıyan yeni masaüstü bilgisayarları Energy Star 4.0 uyumlu

Olimpik bilgisayarlar

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Lenovo'dan Olimpiyat logolu PC'lerOlimpiyat Oyunları'nın resmi kurumsal teknoloji ortağı olan dünyanın en büyük üç PC üreticisinden biri Lenovo, yeni masaüstü bilgisayar serisini pazara sundu. Lenovo'nun Olimpiyat Oyunları'ndan ilhamını alarak geliştirdiği yeni masaüstü bilgisayar serisinin ismi Lenovo 3000 serisi. Gümüş ve siyah rengin eşsiz birleşimini yansıtan yeni tasarım Lenovo 3000 J200, J205 ve S200 PC'ler aynı zamanda, Lenovo'nun marka ismi ve Olimpiyat halkalarından oluşan Lenovo Olimpiyat Oyunları logosunu taşıyan ilk PC'ler olma özelliği de taşıyor. Bu PC'ler, Lenovo'nun 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları sponsorluğunu ve spora verdiği desteği de çok güzel yansıtıyor.

Lenovo Küresel Masaüstü Bilgisayar Pazarlama Bölümü Yönetim Kurulu Üyesi Dilip Bhatia, yeni seri ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Pekin 2008 Olimpiyat Oyunları, Lenovo'nun Mühendislik Harikası PC'lerini tüm dünyanın vitrinine sunması adına çok büyük bir fırsat. Biz de yeni Lenovo 3000 serisi masaüstü bilgisayarlarımızı bu büyük organizasyondan ilham alarak tasarladık. Lenovo Olimpiyat Oyunları logomuzu yeni PC'lerimizde sergiliyoruz. Ayrıca bu yeni masaüstü bilgisayarlarımız, şık tasarımları ve küçük işlemelerin iş ihtiyaçlarını karşılamak üzere sunduğu dört çekirdekli işlemci teknolojisi ve mükemmel yönetim kapasitesi ile çok ayrıcalıklı."

Yeni Lenovo masaüstü bilgisayarların tanıtımı, Ağustos 2008'de başlayacak Olimpiyat Oyunları'na bir yıl kala gerçekleştirildi. Sponsorluğu kapsamında Lenovo, Pekin 2008 Olimpiyat Oyunları'nın en büyük teknolojik ekipman destekçisi. Katılımcı datasını toplamak ve depolamaktan, Pekin Olimpiyat Oyunları Komitesi'nin organize ettiği tüm aktivitelerin sonuçlarının gösterilmesine kadar yönetim mekanizması ile ilgili akla gelebilecek her şey Lenovo'nun sağladığı donanımsal altyapı sayesinde gerçekleştiriliyor.

Lenovo, masaüstülerin içini dışını yeniden donattı
Küçük işletme sahibi bilgisayar kullanıcılarının iş ve ev arasındaki en önemli iletişim köprüsü olması amacıyla tasarlanan yeni Lenovo masaüstü bilgisayarlar eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. İş dünyasının geleneksel rengi siyah ile heyecan ve enerjiyi yansıtan gümüş renginin biraraya geldiği bu yeni tasarım harikası şık bilgisayarlar, ev ve iş kullanımı için çok ideal.

Dış tasarımda sportif öğeler ön plana çıkarken, kolay kullanım, güvenilirlik ve en üst düzey verimlilik için iç tasarımda da en son teknolojilerle donatılmış bir yapıyla karşılaşılıyor. J200 ve S200, Intel tabanlı işlemci teknolojisine, J205 ise AMD tabanlı işlemcilere sahip. Masaüstü bilgisayarlarda, aynı zamanda Gigabit Ethernet, bütünleşik grafik kartı, altı adet USB portu ve PC kilit yuvası bulunuyor. Ayrıca, Lenovo'nun verimlilik sağlayan Lenovo Care Tools gibi birtakım araçları, küçük ve orta ölçekli işletmelerin PC'lerini kolayca otomatik olarak güncelleyebilmesine olanak tanırken; tek tuşla kurtarma ve şifre yönetimi de bilgisayarın performansının yükseltilmesi konusunda çok büyük olanak sunuyor.

Yeni bilgisayarların hepsi çevreci
Lenovo'nun yeni 3000 serisi PC'leri, enerji verimliliği alanında Amerika EPA'nın (Environmental Protection Agency-Amerika Çevre Koruma Ajansı) yeni Energy Star 4.0 standardının gereklerini eksiksiz bir şekilde karşılayan endüstri lideri ürün serileri arasında yer alıyor. Bu masaüstü bilgisayarlar, bir önceki modellere kıyasla %80 daha fazla enerji tasarrufu sağlayarak, hem çevrenin korunmasına hem de bilgisayar kullanıcılarının maliyetlerini azaltmasına katkıda bulunuyor.


Bilgi için:
Lenovo
0.212.365.89.00

Okuyucu Yorumları