Lenovo'nun dizüstü incisi!

Lenovo'dan Windows 7 sertifikalı, hassas ve güçlü bir dizüstü deneyimi: ThinkPad T410s

Lenovo'nun dizüstü incisi!

İş amaçlı kullanıma yönelik, yüksek performans ve verimlilik sunan Lenovo ThinkPad T410s dokunmatik ekran özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ürün, Windows 7 Lenovo Enhanced Experience sertifikasına sahip!

Lenovo ThinkPad T410s, ince ve zarif bir tasarımı ile birlikte mobil kullanıcılar için yüksek performans sağlıyor. T410s; NVidia değişken grafik kartı (paylaşımlı veya 512MB VRAM) uygulaması ile uzun süreli pil ömrü ve verimli enerji kullanımı sağlayarak yoğun bir grafik deneyimine imkan veriyor. Tek elle kolayca açılabilen ekran 180 derece yatabiliyor. Son derece duyarlı ve kullanımı kolay dokunmatik ekran özelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

128 GB'lik SSD Sabit diski bulunan Lenovo ThinkPad T410s bu sayede verilere çok daha hızlı erişerek yüksek performans ve düşük enerji tüketimi sağlıyor. Dünyanın en ince optik sürücüsüne sahip ürün muadillerine göre çok daha ince ve sadece 1.77 kg ağırlığı ile oldukça dikkat çekici.

Lenovo Windows 7 Enhanced Experience

Lenovo Windows 7 Enhanced Experience

T serisi dizüstü bilgisayar modellerinde yer alan Intel® Core™ vPro teknolojisi teknolojisi sayesinde, istenildiği takdirde otomatik ve akıllı bir biçimde performans arttırılabiliyor ve bu sayede kullanıcının iş yükünün dengelenmesine yardımcı olunuyor. Lenovo Windows7 Enhanced Experience sertifikasına sahip olan T410s, kendileriyle denk konfigürasyona sahip olan diğer model PC'lere göre daha hızlı açılıp, kapanma özelliğine sahip. Windows XP veya Vista donanımlı diğer modeller ile karşılaştırıldığında ise yüzde 56 daha hızlı açılabiliyor ve 5 saniye gibi kısa bir süre içinde de kapanabiliyor.

Kazayla oluşabilecek sıvı dökülmelerinin verebileceği zarar su tahliye kanallarıyla kolayca ortadan kaldırılabiliyor. Sırasıyla yapılması gerekenler; sistemi kapatmak, alttaki su kanalcıklarından suyun çıkmasını beklemek, bataryayı çıkartmak ve elbette çalışmaya kaldığı yerden devam etmek.

Teknik Özellikler:
• "ThinkVantage" özelliği
• Yeni Intel® Core™ i işlemci
• Sürekli açık USB girişi (Bilgisayar açık, beklemede veya kapalı olduğunda bile mp3 çalar, telefon ve diğer aygıtları şarj etme imkanı)
• Qualcomm Gobi 2000™ teknolojisi
• 14.1" (1440x900 çözünürlük)
• 2GB DDR3 Bellek
• 128 GB SSD
• 1.77kg

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları