Lenovo önemli bir satış başarısı yakaladı

IDC'nin 2012 son çeyrek sonuçları, Lenovo'yu sevindirecek haberler verdi!

Lenovo'dan kayda değer başarı

Lenovo, satış rakamlarıyla önemli bir başarıya imza atıyor. IDC'nin 2012 son çeyrek sonuçlarına göre, dizüstü bilgisayar, tablet ve mobil telefonlardan oluşan pazarda Lenovo cihazları, her 3 saniyede 1 adet satıldı.

Lenovo'nun elde ettiği başarıda kuşkusuz geçen yılın son çeyreğinden bu yana pazarı etkisi altına alan en yeni cihazların rolü büyük. ThinkPad ve IdeaPad olarak iki farklı ürün gamıyla tüketicilere ulaşan Lenovo'nun her yeni ürünü pazarda yankılar uyandırmayı sürdürüyor. Karbon fiber malzeme kullanılarak üretilen ThinkPad X1 Carbon Touch, Win8'li IdeaPad Yoga ve ThinkPad Twist, iyi bir teknoloji sunan ThinkPad Tablet 2, en yeni modeller olarak karşımıza çıkıyor.

Dünyanın en hafif ve aynı zamanda en dayanıklı cihazlarını üretmeyi sürdüren Lenovo'nun kullandığı son teknolojinin de bu başarıda rolü büyük! Cihazların büyük bir kısmında, Intel'in en yeni işlemcisi, Win 8 teknolojisi, pil ömrünü uzatan "Rapid Charge" özelliği, "Active Protection System -Aktif Koruma Sistemi" ve ergonomik klavye bulunuyor. Pazardaki rakiplerinden şık tasarımı ve hafifliğiyle de ayrılan bu cihazlar, belli ki 2013'te de en çok satanlar listesinde yer almaya devam edecek.

Okuyucu Yorumları