Lenovo ThinkPad X1 Yoga Zorlu Testte!

Lenovo ThinkPad X1 Yoga'yı sizlerin isteklerine göre test ettik! Gerçekleştirdiğimiz beş zorlu testin ilki karşınızda...

ThinkPad X1 Yoga zorlu testte!

Bir dizüstü bilgisayardan beklenti: 1) Performanslı çalışması 2) Dayanıklı olması. Bizim kriterlerimiz bu yönde, öte yandan bugüne kadar sizden gelen geri bildirimler de bu şekildeydi. Elbette işin bir de fiyat boyutu var ki; bu ilk iki madde yerine geliyorsa, zaten fiyatını hak ediyordur, verdiğiniz paradan rahatsızlık duymazsınız. Şimdi, buradan nereye geleceğiz peki? Bugünkü konumuz bu 2 kriter üzerinde olacak; 1) Performans – 2) Dayanıklılık ve elimizdeki dizüstü bilgisayar da Lenovo'nun ThinkPad X1 Yoga modeli.

Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlere bir duyuruda bulunmuştuk. Lenovo'nun ThinkPad X1 Yoga modelini zorlayacağımızı, dayanıklılığına ve performansına yönelik testler uygulayacağımızı söylemiştik. Hatta bu cihaza ne tür testler uygulamamızı istediğinizi bize yazmanızı da sizden istemiştik. Sizlerden çok sayıda öneri geldi ve içlerinden en fazla talep edilen 5 tanesini seçtik. İlk durağımız su testi olacak.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga, suya karşı!

Elektronik cihazların en büyük düşmanı olan su, ThinkPad X1 Yoga için de kuşkusuz önemli bir düşman. Sizlerden yoğun olarak en çok talep edilen test, bu dizüstü bilgisayarın üzerine su dökmemizdi. Elbette bunun bir sınırı var, zira bu laptop'ı yağmurun altına bırakırsanız, üzerine bardak bardak su dökerseniz elbette bozulacaktır. Ancak olası kazalar için dayanıklı olduğunu garanti edebiliriz. En azından Lenovo yetkilileri bunu bize garanti ettiler. Peki, ThinkPad X1 Yoga üzerine su dökülmesine karşı dayanıklı mı?

Hemen yukarıdaki videomuzda bunun cevabını veriyoruz.