Lenovo Vibe hiçbir yere gitmiyor!

Lenovo'nun piyasadan kaldırılacağı düşünülen telefonları hakkında gerçek ortaya çıktı!

Hiçbir yere gitmiyor!

Büyük bir yeniden yapılandırma sürecinden geçen Lenovo, geçtiğimiz günlerde mobil bölümünü dağıtarak Motorola altında toplayacağını söylemişti. Bir başka rapor ise firmanın Vibe serisi akıllı telefonlarını ortadan kaldıracağını iddia etmişti. Ancak Lenovo, yaptığı bir açıklamada Vibe ile ilgili bu iddianın doğru olmadığını söyledi.

Firmanın yaptığı açıklama, şöyle oldu:

"Vibe, Lenovo mobil ailesinin önemli bir markası olmayı sürdürmektedir... Bu markayı dünya çapında belirli pazarlarda büyütmeye devam edeceğiz."

Firmanın akıllı telefonlarda Motorola'nın tasarımını esas alacağını söylediği doğru. Ancak bu, Lenovo markalı telefonların yok olacağı anlamını taşımıyor. Dolayısıyla özellikle Lenovo'nun telefonlarının popüler olduğu bölgelerde firmanın bazı markalarının yaşamını sürdürdüğüne şahit olabiliriz. Bilmediğimiz ise değişikliklerin Lenovo'nun gelecekteki telefonlarının tasarımını nasıl etkileyeceği.

Sonuç olarak her ne kadar tek bir kuruluş altında birleştirilmiş olsa da, kısa vadede Vibe ve Moto markalı telefonların satışının devam edeceğini biliyoruz.

Okuyucu Yorumları