Lenovo'dan Dolby Atmos'lu ilk telefon!

Lenovo A7000 – Dolby Atmos® teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu.

Lenovo'dan dünyada ilk!

Lenovo A7000, 5,5 inç HD ekranı, etkileyici Dolby Atmos® hareketli ses teknolojisinin sunduğu mükemmel ses sistemi ve inanılmaz fiyatı ile sizi ilk görüşte etkileyecek. A7000 aynı zamanda Dolby Atmos® teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olma özelliğini de taşıyor. A7000'le müzikler, videolar, oyunlar ve hatta görüntülü sohbetleriniz, çevrenizi ve üzerinizi saran sesle daha etkileyici olacak.

Telefonun yaklaşık 180 derece geniş görüntüleme açılı düz geçişli (IPS) ekranı ise, özellikle arkadaşlarınızla film seyretmenin keyfini çıkarmak için ideal. Ayrıca MediaTek'in gelişmiş 4G LTE True8Core™ işlemcisi ve pil ömrünü uzatan güç tasarrufu özellikleriyle multimedya mükemmelliğinin tadını çıkaracaksınız. A7000, 8 MP arka ve 5 MP ön kamerası, çift SIM kart yuvası, 7,9 mm inceliği ve sadece 140 gr. hafifliğiyle son derece şık bir telefon.

Media Markt'ta 699 TL'lik fiyatıyla satışa sunulan A7000, 8 GB bellek alanına sahip. Etkileyici görsel ve işitsel teknolojilere ek olarak multimedya özellikleriyle dikkat çeken A7000, 8 çekirdekli işlemcisi ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle sesi ve verileri hızlı şekilde işliyor. MicroSD kart ile A7000'ün hafızasını 32GB artırabilir, böylece fotoğraf, video ve müzik arşiviniz için çok daha geniş bir alanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Lenovo'nun önyüklü DOit uygulamaları akıllı telefonunuzla daha fazlasını yapabilmenizi sağlıyor. Örneğin, sadece birkaç tıklamayla hiçbir ağ bağlantısı olmaksızın diğer aygıtlarla veri paylaşabilir, cihaz performansını optimize edebilir, virüslere ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korunabilir veya kişilerinizi, SMS'lerinizi ve çağrı günlüklerinizi yedekleyebilirsiniz. A7000, cihazlar arasında dosya, fotoğraf ve daha fazlasını paylaşmak için SHAREit; yeni bir telefona verileri aktarmak için CLONEit; rehberi, SMS ve çağrı günlüklerini yedeklemek için SYNCit uygulamasıyla kullanıcıların hayatını kolaylaştıran harika bir telefon.

Okuyucu Yorumları