Lenovo'dan ilk Project Tango'lu cep!

Çinli dev, Google ile işbirliği yaparak Project Tango'lu ilk cep telefonunu üretmeye başladı!

Project Tango'ya çok az kaldı

Bundan yaklaşık bir yıl kadar önce Project Tango tabletini gün yüzüne çıkartan Google, bu projesiyle bir ilke imza atarak, arttırılmış gerçekliği farklı bir deneyimle sunmayı amaçlıyordu. Bu teknoloji ile mobil cihazlara derinlik algısı kazandıracak olan Google, görünüşe göre bunu çok yakında bizlere sunacak. Zira şimdilerde arttırılmış gerçekliğin popülaritesinin tavan yapması, diğer teknoloji devlerinin de ilgisini çekmeye başladı. Bu devlerden Lenovo, Google ile Project Tango noktasında işbirliğine gideceğini açıkladı.

Lenovo, böylesi bir açıklamayı yapmakla kalmadı, bunun yanı sıra Project Tango teknolojisiyle bir akıllı telefon prototipi üzerinde çalıştıklarını ve bu telefonun 2016 yazına kadar hazır olacağını açıkladı. Üstelik bu telefonun fiyatı 500 doların altında olacağını söylemekten de çekinmedi.

İlk Project Tango'lu akıllı telefonu piyasaya sunmaya hazırlanan Lenovo'nun, bu telefonunda 6.5 inç boyutunda bir ekrana yer vermesi bekleniyor. Öte yandan işlemci hanesinde de Qualcomm Snapdragon'lu bir model göreceğiz.

Okuyucu Yorumları