Lenovo'nun yeni Moto Z Play'i göründü!

Moto Z, Moto Z Force ve Moto Mods'u henüz tanıtan Lenovo'dan, yeni bir cep canavarı daha geliyor!

Moto Z Play göründü!

Lenovo kısa bir süre önce yeni Moto telefonlarını tanıtmış, bunlar arasında Moto Z ve Moto Z Force gibi modeller yer almıştı. Her iki model de güçlü özellikleriyle dikkat çekerken, tanıtımda en etkileyici nokta ise telefonunuza yeni özellikler eklemenize izin veren Moto Mods olmuştu.

Moto Mods, telefonun arkasına yerleştirilen ek bir aparatlarla birlikte telefona ek ses sistemi ve projektör gibi yetenekler kazandırıyor. Ancak Lenovo anlaşılan henüz bitirmemiş. Zira yeni telefon Moto Z Play hakkında sızıntılar ortaya çıktı.

Daha önce Moto X ailesinde de Play modeliyle kullanıcıların karşısına çıkan Lenovo, bu defa da Z serisi için Play sürümünü hazırlıyor olabilir. Bu iddialar Geekbench testine takılan sonuçlarla ortaya çıkmış durumda.

"Motorola XT1635-01" kod adıyla teste yansıyan modelin, yeni Moto Z Play olduğu iddia ediliyor. Tek çekirdek skoruyla 884, çoklu çekirdekte ise 4.464 puan toplayan bu model, Android 6.0.1 işletim sistemiyle çalışıyor. İşlemci olarak Qualcomm tercih edilirken şimdilik telefonla ilgili farklı bir bilgi ise bulunmuyor. Bakalım önümüzdeki günlerde yeni Moto ile ilgili ne gibi bilgiler gelecek.

Okuyucu Yorumları