LEVEL 186 (Temmuz 2012) sayısı çıktı!

LEVEL'ın Temmuz 2012 sayısı, 30 Haziran itibariyle bayilerdeki yerini aldı.

LEVEL'ın Temmuz sayısı çıktı!

Lara Croft'u hep atletik, hep korkusuz, hep maceraperest biri olarak tanıdık ama öncesini biliyor muyuz? Onun nasıl böyle biri haline geldiğini hiç düşündünüz mü? Düşünmediyseniz de sorun değil çünkü yeni Tomb Raider oyunu sayesinde geçmişini daha iyi öğreneceğiz ve onu bugünlere getiren zorlu süreci beraber yaşayacağız. LEVEL, tüm bu detayları şimdiden okurlarına aktarmak için yeni Tomb Raider'ı Temmuz sayısının kapağına taşıdı. Lara'nın geçmişine ve göreceklerimize dair tüm detaylar bu ay LEVEL'da...

Ayrıca oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden E3'ü bu yıl da yerinde takip eden LEVEL, geniş bir dosya konusuyla gördüklerini, test ettiklerini ve izlenimlerini okurlarına aktarıyor. LEVEL'ın Temmuz sayısındaki E3 2012 dosya konusu, fuarın öne çıkan tüm oyunlarından bilgiler içerirken en iyileri de seçmekten geri kalmadı.

Civilization V: Gods & Kings, Gemini Wars, Gravity Rush, Lollipop Chainsaw, SBK Generations, Starhawk, Steel Battalion: Heavy Armor, The Amazing Spider-Man, The Sims 3: Katy Perry's Sweet Treats ve Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier incelemeleriyle içeriğini tamamlayan LEVEL'ın Temmuz ayı hediyeleri arasındaysa Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, Call of Duty: Black Ops II ve Tomb Raider posterleri, Rappelz Epic VII Bölüm 4: Antik Miras kurulum dosyası ve son olarak ZombiRock'a maNga üyelerini eklemeniz için promosyon kodu.

İçeriğin tamamı için tıklayın!

Okuyucu Yorumları