LEVEL'dan Tam Sürüm Oyun

Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi LEVEL, Kasım ayında tam sürüm oyun hediye ediyor.

Bedava Tam Sürüm!

LEVEL'dan Tam Sürüm Oyun

Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi LEVEL, Kasım sayısıyla bambaşka bir yüzle okurlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor ve yaklaşık 60 YTL değerinde olan ve 2006'nın en iyi macera oyunu seçilen Dreamfall: The Longest Journey, LEVEL'ın Kasım sayısıyla birlikte bedava olarak dağıtılıyor.

Çıktığı 2000 yılında oyun medyasında ne kadar ödül varsa silip süpüren The Longest Journey'in devamı olan Dreamfall, geçen yıl piyasaya çıkıp yine ödüllere boğulmuştu. GameSpot, IGN ve daha birçok site / dergi tarafından "En İyi Hikaye", "En İyi Karakter", "En İyi Müzik" gibi ödüllere layık görülen Dreamfall, yine aynı sitelerden / dergilerden ortalama 8.5 gibi yüksek bir not almıştı.

Adventure türünde bir kilometre taşı olarak gösterilen Dreamfall'u, derginin Kasım sayısıyla bedava olarak alabilirsiniz.

Dergi içeriği kısaca şu şekilde:

STRANGLEHOLD
John Woo'nun 1992 yılında vizyona soktuğu Hard-Boiled, aradan geçen 16 yılın ardından bir oyun olarak çıktı karşımıza.

STARCRAFT II
Dergimize yeni eklenen bölümlerden biri olan Yakın Plan'ın ilk ziyaretçisi StarCraft II oldu. Oyun hakkında bilmek isteyeceğiniz her türlü bilgi Yakın Plan sayfalarında.

PES 2008
Pro Evolution Soccer serisi sonunda yeni nesil ile tanıştı. İyi mi oldu, kötü mü oldu; bunu oyunun PlayStation 3 incelemesini okuduğunuzda öğreneceksiniz.

OYUN REKLAMLARI
Reklam, hiçbir zaman sadece reklam değildir. Nedeni bu sayfalarda...

YASAKLI OYUNLAR
Hangi oyun neden yasaklandı; hangi ülke oyunlara nasıl bakıyor; yasakların gerekçeleri ne derece haklı...

DEMO DVD
Stranglehold, PES 2008, Jericho, Unreal Tournament III

VE FAZLASI
LEVEL İçerik

Yepyeni bir tasarım, yeni bir boyut, yeni ama eski bir kadro, yepyeni bir içerikle LEVEL, 28 Ekim Pazar günü İstanbul'da, 29 Ekim Pazartesi günü ise tüm Türkiyede bayilerde ve süpermarketlerde olacak.

Okuyucu Yorumları