LEVEL'ın Aralık sayısı çıktı!

LEVEL'ın Aralık sayısının kapağını Grand Theft Auto V süslüyor!

LEVEL'ın Aralık sayısı çıktı!

2013'e sayılı günler kala, gelecek yılın en çok beklenen oyunu hiç şüphe yok ki Grand Theft Auto V. Aylar önce oyun hakkındaki tüm ipuçlarını bir araya getiren ve okurlarına aktaran LEVEL, bu kez somut bilgilerle okurlarını ve Grand Theft Auto fanatiklerini bilgi bombardımanına tutuyor. Siz de Grand Theft Auto V hakkındaki detayları öğrenmek istiyorsanız, LEVEL'ın Aralık sayısını sakın kaçırmayın!

LEVEL'ın Aralık sayısındaki önemli başlıklar şunlar: AIKA Online, Gamist 2013, Grand Theft Auto V dosya konuları; Amnesia: A Machine For Pigs, Injustice: Gods Among Us, SimCity ilk bakışları; Call of Duty: Black Ops II, Far Cry 3, Football Manager 2013, Forza Horizon, Halo 4, Hitman: Absolution, Need For Speed: Most Wanted, Rocksmith, The Sims 3: Seasons incelemeleri...

Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, 32 sayfalık dolu dolu içeriğinin yanı sıra üçüncü sayfasında AIKA Online ve S2: Son Silah oyunları için promosyon kodu içeriyor. Ayrıca AIKA Online, Cengiz Han 2 ve MStar kurulum dosyaları da LEVEL DVD'de yerini alıyor.

LEVEL 191 (Aralık 2012) içeriğinin tamamına ulaşmak için tıklayın.

Okuyucu Yorumları