Lexmark'tan yeni, mono lazer yazıcı: T430

Lexmark’ın yeni, mono lazer yazıcısı T430 profesyonel sonuç arayan küçük İşletmeler için ideal bir çözüm. Lexmark’ın bu yeni yazıcısı özellikle yer problemi olan ve uygun fiyatlı ama tam performanslı bir yazıcı isteyenlere göre tasarlanmış.

Lexmark'tan yeni, mono lazer yazıcı: T430

T430’lar eşsiz bir performans ve baskı kalitesine sahip. Dokümanlarınızı 2400 görüntü kalitesi ile hızlı bir şekilde basarken dakikada 30 sayfa baskı kapasitesi ve 8 saniyelik ilk sayfa baskısı ile verimliliği arttırıyor.

Standart dubleks’i olan T430d modeli kağıt tasarrufu yapmayı sağlıyor. T430dn modelinde ise hem dubleks hem de ethernet standart olarak bulunmakta. T430’lara ek kağıt kasedi ekleyebileceğiniz gibi, IPDS, barcode, yabancı dil fontları ve şifreli bilgi içeren özel dokümanlarınızın basımı için gereken tüm opsiyonel modülleri desteklemekte.

Kurması ve kullanması son derece basit olan bu yazıcının kullanımı kolay LCD kontrol paneli sayesinde bir PC’ye ihtiyaç duymadan kurulması mümkün. Tüm bunların yanında takılıp çıkarılması çok kolay olan 12.000 sayfalık toner kartuşları ile de baskı maliyetini azaltmakta.

Yazıcıyla birlikte ücretsiz verilen “MarkVision” profesyonel yazılımı Lexmark ve Lexmark olmayan diğer birçok yazıcının uzaktan konfigürasyonunu, izlenmesini ve yönetimini sağlamakta.

Kısacası Lexmark T430, ek kağıt kaseti, arttırılabilir bellek ve network opsiyonları ile küçük ve orta büyüklükteki ofislerin hemen hemen tüm ihtiyaçlara cevap verebilen bir yazıcı.

Okuyucu Yorumları