Lexmark’ın Yeni Yazıcısı: C912

Lexmark’ın yeni yazıcısı C912 renkli baskı için birçok seçenek sunuyor. Yüksek kaliteli A3 baskının yanısıra kimlik kartı, broşür, katalog gibi birçok basım özelliği de bulunmakta. Bunların yanısıra taslak kalitesinde baskı yapabilme özelliği ile üretkenliği arttırırken yüksek tasarruf da sağlıyor.

Lexmark’ın Yeni Yazıcısı: C912

C912 ile yüksek yoğunluktaki renkli baskılar hızlı ve güvenilir bir şekilde alınabiliyor. Ayrıca birçok kağıt tipine baskı alma avantajı ve geniş bir opsiyon yelpazesi sunmakta.

C912 "Tek-geçiş" teknolojisi sayesinde ister renkli, ister siyah-beyaz baskılarınızda dakikada 29 sayfaya kadar baskı hızına sahip. 600 MHzlik işlemcisi ve 128 MB belleği sayesinde çıktıları hızlı ve güvenilir bir şekilde elde etmek mümkün.

C912 kupondan tasarım çizelgelerine, etiketten haritaya birçok çeşite baskıyı yapma özelliğine sahip.

Yazıcıyla birlikte gelen ücretsiz “Profesyonel MarkVision Yazıcı Yönetim Yazılımı” , Lexmark yazıcıları ve Lexmark olmayan diğer yazıcıları uzaktan konfigüre etmeyi, izlemeyi ve yönetmeyi sağlıyor.

Lexmark’ın Doküman Distribütörü (LLD 2.1) ile kullanıldığında ise dokümanları kolayca dağıtmayı, dokümanların üzerinde istenen değişiklikleri yapmayı ve bu dokümanlara yeni bilgiler eklemeyi sağlıyor. Ayrıca LLD ile taranmış dokümanın elektronik yolla dağıtımı da yapılıyor. Bunun avantajı ise kopyalamadan dolayı zaman zaman okunaksız olan bu nedenle de kullanılamayan kötü baskı ile bunun sebep olduğu zaman kaybı ve kağıt israfını önlemesi. Böylece, Lexmark’ın Doküman Distirbütörü çok fonksiyonlu basım teknikleri ile tekrar tekrar basılan dokümanların değişim ve nakil işlerini otomatikleştirip kullanıcılara daha önemli işlerin yapılabilmesi için zaman kazandırıyor.

Lexmark C912’ler yüksek yoğunlukta renkli baskı ihtiyacı olan firmalar için Lexmark C912 ideal bir yazıcı olarak ön plana çıkıyor.

Okuyucu Yorumları