LG, 2000:1 Kontrastlı Monitörlerle Zirvede

LG’nin, 2000:1 ile dünyanın en yüksek kontrast oranına sahip yeni Flatron LCD monitörü, Red Dot ödülünü kazanan ince, siyah, asil bir tasarımla tüketicilere sunuluyor.

LG, 2000:1 Kontrastlı Monitörlerle Zirvede

Tüketici elektroniğinde dünya lideri LG Electronics, Flatron LCD monitörlerde dünyadaki en son ve en gelişmiş teknolojiyi taşıyan yeni L60TQ serisini piyasaya sürdü. Kontrast oranını artırıcı DFC teknolojisine sahip L60TQ serisi, izleyicilerine 2000:1’lik dünyanın en yüksek kontrast oranını sunuyor.

L1960TQ ve L1760TQ olmak üzere iki model olarak üretilen ve en üst seviyede performans ve estetik tasarım arayan tüketiciler için geliştirilen yeni LG Flatron LCD monitör serisi, mücevheri andıran, ince, zarif görünümleriyle tüketicilerin en üst düzeydeki estetik beklentilerine yanıt veriyor.

LG’nin “Black Edition” ürünleri arasında yer alan yeni Flatron LCD monitörler, siyah, ince ve düzgün gövdeleri ve parlak, cilalı, şık tasarım iskeletleri ile her türlü dekorasyona mükemmelen uyum sağlayabiliyor. LG Flatron L1960TW, bu özellikleri ile Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden Red Dot 2006 ile ödüllendirilmiş bulunuyor.

L60TQ monitörler, kullanıcılarına olağanüstü tasarımlarının üstün bir performans da sunuyor. Dünyanın en yüksek kontrast oranına sahip L60TQ monitörler, daha temiz, daha kesin ve daha parlak görüntülere ulaşılmasını sağlıyor.

Ayrıca 4 ms’lik olağanüstü hızlı tepki verme süresi ile Flatron L1960TQ model monitör, harekete dayalı bilgisayar oyunları için ideal özellikler sunuyor. Bu sayede hızlı hareketlerde görüntü kesinliğinin kaybedilmemesini sağlayan LG Flatron L1760TQ ve L1960TQ, ayrıca 300cd/m2 parlaklığa, 160 derecelik izlenme açısına sahip bulunuyor. L60TQ’larda ayrıca “Eagle Eye” (Kartal Gözü) olarak adlandırılan mavi bir açılış tuşu yer alıyor.

Okuyucu Yorumları