LG, 2015'te tek amiral gemisiyle yetinebilir!

Bu sene G3 ile büyük sükse yapan LG'nin 2015 yılı planları ortaya çıkmaya başladı!

LG G4 ve fazlası...

2015'te ürettiği telefon modeli sayısını azaltacak olan şirketlerin arasına Koreli LG de eklendi. Daha önce Samsung ve Sony gibi bazı telefon üreticilerinin model sayısını kısacağına dair raporlarla karşılaşmıştık.

Korece web sitesi Heraldcorp'a göre LG, 2015'te sadece bir amiral gemisi telefon çıkarmakla yetinecek. Bu, LG'nin LG G Pro 2'yi devam ettirmeyeceği, bunun yerine LG G4'e odaklanacağı anlamına geliyor olabilir. Phandroid'in keşfettiği bir pantent ise LG G3 Stylus'la birlikte gelen G Pen'in sınırlarını aşarak LG'nin diğer telefonlarında da kullanılabilen bir kalem haline gelebileceğinin ipucunu veriyor. Rapora göre kalemin LG G4'e ek bir aksesuar veya tamamen farklı bir kullanım alanı da olabilir.

Qualcomm, Snapdragon 810'la ilgili açıklama yapmış ve sorun olmadığını söylemiş durumda. Bu da işlemcinin 2015'in ilk yarısında hazır olacağını işaret ediyor. Qualcomm da, herhangi bir gecikme yaşanmayacağını söylüyor. Dolayısıyla işlemcinin LG G4'ün gecikmesine neden olmasını beklemiyoruz...

Okuyucu Yorumları